XMAS Party cu No Surprises

Locul desfasurarii: Romania

Organizator: Agentia No Surprises

Petrecerea de Craciun este evenimentul incununarii muncii de peste an.
Este momentul in care colegii se aduna pentru a petrece un timp de calitate si a-l intampina impreuna pe MOS Craciun.
Dar cum sa faci sa se simta toata lumea bine si sa nu repeti momentele de anul trecut, cum sa-ti surprinzi colegii de fiecare data?
Noi stim cum.
Experienta de cinci ani in organizarea evenimentelor ne-a invatat sa acordam atentie detaliilor si sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostrii cu idei noi.
Asa am descoperit ca Petrecerea de Craciun poate fi sarbatorita in multe feluri: in varful muntelui, pe partie sau langa semineu cu o cana de vin fiert ori in stil Hawaiian sau poti descoperi secretele cabaretului printr-un Moulin Rouge Party sau ...

Si pentru ca cei mici asteapta cu nerabdare venirea Mosului, vom transforma acest moment intr-unul magic. Spiridusii si Craiasa Zapezilor vor crea o atmosfera de basm in care fiecare copil se va simti un mic print.
Iar neastamparatul Rudolf nu va intarzia sa-l aduca pe Mos Craciun, cu toate ca sania ii va fi incarcata de cadouri.

Pentru ca ... oricare ar fi evenimentul din viata ta sau a companiei tale, sunteti 5.000 de persoane sau doar 12, noi suntem solutia unui eveniment fara surprize!


Str G-ral Grigorie Ipatascu nr.14

Despre AGENTIA NO SURPRISES

Cine este Agentia No Surprises?
Agentia No Surprises, agentie organizatoare de evenimente cat si prestatoarea unei game complete de produse si servicii – Team Building, Family Day, Action Day, Christmas Party, Kids Party, Nunti si Botezuri, de 12 persoane pana la .... 8.000 persoane pentru clientii precum: Coca Cola, Philips, Ambasada Olandei, Lindab, P&G, Pfizer, Triton Cargo ... sunt cartea noastra de vizita.

Ce ofera Agentia No Surprises?
Oferim tot ceea ce tine de organizarea unui eveniment, de la decoratiunile speciale indiferent ca este vorba de o ploaie de lumini, cascada de flori sau skirtinguri din tafta regala) sau tematice (moara de vant impreuna cu faldurile din catifea rosie dau tonul unei autentice petreceri Moulin Rouge), sonorizarea evenimentului, producerea unui concert live a unui solist de muzica populara sau ...rock, pana la aparitia spectaculoasa a unui clown care sa insufleteasca o petrecere de copii.

Participare: Intrare libera