Cum obtii dantura perfecta cu ajutorul ortodontiei invizibile

BUCURESTI - 11 august 2009

Comunicat tip General in Sanatate

In zilele noastre, din cauza alimentatiei nepotrivite, dar si datorita obiceiurilor vicioase din copilarie, oamenii se confrunta cu probleme legate de malpozitiile dentare – dinti strambi, inghesuiti sau distantati.

Cum obtii dantura perfecta cu ajutorul ortodontiei invizibile

Daca in copilarie aceste aspecte sunt de cele mai multe ori ignorate, incepand cu varsta adolescentei, aceste malpozitii sunt percepute din ce in ce mai acut, si pot conduce, la varsta adulta, la probleme majore de ordin estetic (disfunctii ale conformatiei faciale), psihologic (probleme de fonatie, complexe de inferioritate si probleme de sociabilitate) si chiar la afectiuni ale sanatatii (masticatie ineficienta, afectiuni ale stomacului).

Pana acum cativa ani, solutia la aceste probleme trebuia aplicata din pre-adolescenta, cel tarziu pana la 25 de ani, si era reprezentata de un aparat dentar metalic clasic cu placute (brackets-uri) si arcuri metalice, un motiv evident de disconfort estetic si un prilej de ironii si atitudini rauvoitoare din partea celor din jur, intr-o societate neobisnuita cu educatia dentara.

De cativa ani insa, inovatiile tehnologice in domeniu au dus la progrese remarcabile, astfel incat, in prezent, DENT ESTET pune la dispozitia tuturor celor care au nevoie de un aparat dentar ultima descoperire in domeniu: aparatul invizibil INCOGNITO.

Cu ajutorul INCOGNITO pozitia dintilor se corecteaza rapid si fara ca cei din jur sa observe aparatul. Si, mai important, oricine poate apela la aceasta solutie, chiar daca a trecut de varsta de 25 de ani, intrucat acest aparat poate fi utilizat cu bune rezultate de catre orice adult pana la varsta de 50 de ani.

Aparatul dentar INCOGNITO este un aparat lingual – placutele sale sunt fixate pe partea din spate a danturii – facandu-l astfel invizibil pentru cei din jur. In plus, componentele aparatului sunt realizate dintr-un aliaj de aur de inalta puritate, inlaturand riscul alergiei la componentele metalice ale celorlalte aparate.

Aparatul a fost inventat in anul 2005 si a fost introdus in premiera in Romania de catre DENT ESTET, astfel ca medicul Iana Dila, specializat in montarea aparatului a colaborat, pana acum, cu peste 200 de pacienti beneficiari ai solutiei INCOGNITO.

Aparatul este 100% personalizat pe dantura pacientului si poate fi aplicat numai de catre medicii ortodonti specializati si certificati de catre producatorul german al acestui aparat. Stricta certificare germana asigura un tratament de o calitate de exceptie, rezultatele fiind spectaculoase. Aparatul este realizat intr-un singur laborator din intreaga lume, in Germania, productia acestuia fiind realizata sub stricta supraveghere a specialistilor.

Ceea ce face remarcabil acest aparat, pe langa faptul ca este complet invizibil, este si faptul ca rezultatele sunt extrem de rapide: in scurt timp dupa inceperea tratamentului, pozitia dintilor si aspectul danturii sunt vizibil imbunatatite.

Dr. Oana Taban, CEO si fondator al Grupului de clinici DENT ESTET, declara: “Pentru ca obiectivul DENT ESTET este imbunatatirea per ansamblu a infatisarii pacientului, realizam o adevarata munca de echipa pentru obtinerea aspectului estetic dorit si a unei functionalitati perfecte a dintilor. Planul de tratament ortodontic personalizat pentru fiecare pacient se realizeaza dupa o investigatie amanuntita care cuprinde intrebari, examinari si radiografii, si contine solutii alternative de tratament si prezentari ale rezultatelor exemplificate prin mulaje si fotografii inainte-dupa.”Despre Agentia OSC

Despre DENT ESTET
DENT ESTET este liderul serviciilor medicale de stomatologie din Romania. Cu 10 ani de excelenta in servicii stomatologice premium si peste 5,000 de pacienti anual, DENT ESTET a fost in permanenta, de la lansare si pana astazi, cea care a stabilit standardul de excelenta in toata gama de servicii stomatologice, de la serviciile de baza pana la cele mai sofisticate interventii sau tratamente de estetica dentara.
www.dentestet.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agentia-osc1/cum-obtii-dantura-perfecta-cu-ajutorul-ortodontiei-invizibile