DENT ESTET introduce programele inovative de estetica faciala si dentara

BUCURESTI - 7 octombrie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Este extrem de dificil, in zilele noastre, sa-ti imparti timpul intre solicitari profesionale, familie, obligatii sociale si, din ce in ce mai rar, activitati personale.

De asemenea, presiunea sociala asupra aspectului estetic, in business si in societate, este foarte mare, mai ales pentru un manager: trebuie sa arati prezentabil, sa zambesti frumos si convingator - pentru a avea un atu un plus in timpul prezentarii, discutiei de afaceri sau vanzarii. Este demonstrat stiintific ca persoanele atragatoare, preocupate de aspectul estetic, au o rata de succes mai mare decat cele dezinteresate de felul in care arata.

DENT ESTET introduce programele inovative de estetica faciala si dentara

In aceste conditii, cum poate un manager, un lider care are prin definitie agenda organizata la secunda, sa isi imbunatateasca si sa isi mentina un aspect estetic agreabil, cerut de rigorile societatii, in timpul redus de care dispune?

Pornind de la aceasta provocare, simtita adesa in discutiile cu clientii, DENT ESTET a introdus in tara si sprijina activ conceptul si programele “Derma&Dental Esthetics”.

Derma &Dental este ultima tendinta in domeniul esteticii si se adreseaza persoanelor care, fie au timpul extrem de limitat dar isi doresc sa ajunga la aspectul estetic dorit intr-o perioada cat mai scurta, fie se pregatesc pentru o zi deosebit de importanta in viata profesionala sau personala si vor sa arate extrem de bine cu aceasta ocazie.

Un concept nou in Occident si recent promovat in Romania, Derma&Dental presupune abordarea fetei ca intreg si furnizarea de tratamente si solutii pentru imbunatatirea aspectului facial precum si a sanatatii si esteticii dentare, simultan si intr-un timp redus.

Un chip desavarsit, din punctul de vedere Derma&Dental, inseamna: un ten curat, luminos, tanar, si un zambet frumos cu dinti albi, drepti si bine pozitionati.

DENT ESTET, alaturi de una din cele mai bune clinici de dermestetica din tara, ofera programe personalizate si tratamente dentare si dermato-estetice combinate: solutii de estetica dentara: proceduri de albire profesionala, fatete dentare ceramice, implanturi sau aparate ortodontice, si solutii de estetica faciala: microdermabraziunne, hidratare si biorevitalizare cutanate, injectare cu acid hialuronic, toxina botulinica sau laser. Personalizat in functie de nevoile, dorintele si timpul disponibil, programul “Derma&Dental Esthetics” ajuta la obtinerea rezultatelor dorite intr-un timp scurt si cu disconfort minim.

Despre Agentia OSC

Despre DENT ESTET

DENT ESTET este liderul serviciilor medicale de stomatologie din Romania. Cu 10 ani de excelenta in servicii stomatologice premium si peste 5,000 de pacienti anual, DENT ESTET a fost in permanenta, de la lansare si pana astazi, cea care a stabilit standardul de excelenta in toata gama de servicii stomatologice, de la serviciile de baza pana la cele mai sofisticate interventii sau tratamente de estetica dentara.

www.dentestet.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agentia-osc1/dent-estet-introduce-programele-inovative-de-estetica-faciala-si-dentara