Portalul www.administratie.ro a urcat pe locul 1 la sectiunea Politic pe Trafic.ro

BUCURESTI - 3 februarie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Portalul National de Administratie Publica, www.Administratie.ro - Liderul comunicarii in administratie, a urcat in saptamana 25-31 ianuarie pe locul 1 in clasamentul categoriei Politica a portalului Trafic.ro, specializat in monitorizarea audientei online din Romania. Pentru perioada specificata www.Administratie.ro a inregistrat 5.223 de vizitatori unici si 14.606 de afisari, cifrele pe luna ianuarie fiind de 14.492 de vizitatori unici si 47.688 de afisari.

De la lansarea sa, in anul 2005, www.Administratie.ro si-a demonstrat in permanenta calitatea de lider incontestabil al publicatiilor electronice din domeniul administratiei publice, avand la activ aproximativ 30.000 de articole, stiri si comentarii publicate, disponibile in arhiva site-ului. In momentul de fata, www.Administratie.ro editeaza un newsletter informativ zilnic, ce cuprinde sinteza tuturor materialelor publicate pe site si care este primit de peste 4.500 de abonati.

Portalul www.Administratie.ro este un produs al Agentiei OSC / Oameni si Companii care colecteaza si publica informatii despre cele mai importante institutii si persoane din administratia publica romaneasca, locala si centrala. Un alt portal al Agentiei OSC, www.Machiavelli.ro, a cunoscut o ascensiune apreciabila de la lansarea sa in februarie 2009, urcind pe locul 11 al clasamentului sectiunii Politica pe Trafic.ro, cu peste 5.000 de vizitatori unici si peste 15.000 de afisari lunar. De asemenea, Agentia OSC / Oameni si Companii mai opereaza portalurile de stiri specializate www.MedicalManager.ro, www.EduManager.ro, www.EuroUrbanism.ro, www.AgroAliment.ro si www.Comunipedia.ro.

Despre Agentia OSC

Agentia OSC este specializata in comunicare directa si management relational cu grupuri de audienta premium. Avand o experienta de 10 ani in comunicare, Agentia OSC dezvolta instrumente si programe pentru peste 15 industrii si domenii de activitate.
www.osc.ro
www.administratie.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agentia-osc1/portalul-www-administratie-ro-a-urcat-pe-locul-1-la-sectiunea-politic-pe-trafic-ro