Aniversarea la LaserMaxx, ultima moda pentru copiii intre 9 si 14 ani

BUCURESTI - 13 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Sa organizezi aniversarea copilului la LaserMaxx se pare ca a devenit o moda in randul parintilor cu copii intre 9 si 14 ani. Astfel intr-un singur weekend la LaserMaxx au loc in jur de 20 – 21 aniversari de copii.


LaserMaxx este alternativa pentru organizarea aniversarilor atunci cand vine vorba de copiii de peste 9 ani. Acestia devin pretentiosi in privinta locatiei pentru aniversarea lor iar parintii nu le mai pot indeplini exigentele cu asa mare usurinta.
Frecvent, cu ocazia aniversarilor copiilor, se reunesc cate 20 de parinti. Vorbesc, socializeaza dar cel mai important se joaca impreuna cu copiii lor, intr-un joc ce ii incita si ii distreaza pe toti in mod egal. De ce? Laser tag-ul presupune miscare iar efortul fizic elibereaza de stress si binedispune iar copiii isi descatuseaza energia intr-un mod pozitiv si constructiv.
Atunci cand este vorba de organizarea unei aniversari, copiii stiu foarte bine ce vor. Ei vor sa fie gazde de ziua lor la LaserMaxx, stiu care sunt preturile, intra si verifica pe website oferta de aniversari si apoi stiu cu exactitate ce sa le comunice parintilor.

LaserMaxx Romania ofera clientilor sai un pachet pentru aniversari in arena din City Mall, care ofera clientilor mai multe jocuri decat platesc. Mai exact, pentru minim 12 jucatori, pentru 3 jocuri al 4-lea este gratuit. Oferta se aplica numai pentru jocul de 15 sau 20 de minute. De altfel, parintii care doresc sa se incadreze intr-un buget restrans pot opta pentru organizarea aniversarii in Happy Hours, adica de luni pana vineri de la ora 10.00 la ora 14.00 in AFI Palace Cotroceni iar de la ora 14.00 la 17.00 in City Mall, jocul de 15 minute costa doar 10 lei in loc 15.

Despre Agentia Palette

Laser tag-ul este un joc indoor de tip combat,. Jucatorii au munitie nelimitata, scopul jucatorilor fiind acela de a obtine cel mai mare punctaj tintindu-si adversarii de mai multe ori de cat sunt tintiti. Poti juca laser tag la LaserMaxx in doua mall-uri bucurestene, in City Mall si in AFI Palace Cotroceni. Ambele arene pun la dispozitia jucatorilor arene de cate 1000 mp, 22 de echipamente de laser tag si un bar cu diferite jocuri pentru pauzele de laser tag.


Pentru mai multe informatii puteti accesa si www.lasermaxx.ro


Ioana Tatar
PR Executive Agentia Palette
0726 250 053

ioana@agentiapalette.ro