DJ Wanda, Dana Savuica, Florentina si Cristina Cioran au castigat trofeul Lady Strike

BUCURESTI - 8 martie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Aseara, la Play Planet in Plaza Romania a avut loc competitia femeilor frumoase si puternice, Lady Strike. Evenimentul, dedicat femeilor cu spirit de competitie s-a desfasurat pe pistele de bowling si le-a avut in lumina reflectoarelor pe Dana Savuica, Eugenia Serban, DJ Wanda, Simona Patruleasa, Cristina Cioran si Florentina.

Geta Voinea, gazda evenimentului, si L’Oréal Professionnel, sustinatori ai Lady Strike, au concurat de asemenea pe pistele de bowling pentru a incuraja performanta si competivitatea feminina. Aceasta editie a Lady Strike a fost doar primul prilej de acest gen, vor urma alte ocazii pe care Geta Voinea le va oferi femeilor pentru a face dovada calitatilor care genereaza succesul!
Doamnele care au participat ieri seara la eveniment au fost initiate in tainele bowling-ului de specialisti in domeniu iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Castigatoarea trofeului Lady Strike a fost Echipa DJ Wanda, urmata pe locurile 2 si 3 de echipa Danei Savuica si echipa Florentinei. Datorita faptului ca fetele nu se lasa cu una cu doua, motiv pentru care au fost si invitate la acest eveniment, a avut loc o competitie hotarata ad hoc intre Eugenia Serban, Simona Patruleasa si Cristina Cioran castigata de vedeta diminetilor, Cristina Cioran.
Nu au lipsit scanteile, privirile focusate si bataile din picior. Toate acestea demonstreaza ca putem fi mandri de vedetele noastre feminine. Au personalitate, sunt active si nu se dau in laturi de la nimic.
Geta Voinea si L’Oréal Professionnel doresc tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 martie multa forta si energie sa isi poata indeplini visele si sa ajunga sa spuna cu incredere: “Eu sunt Lady Strike!”.

Despre Geta Voinea
Prin profesionalism si pasiune pentru hairstyling-ul de performanta, Geta Voinea a lansat echipe de succes. Impreuna sunt vectori ai hairstyling-ului romanesc iar azi, prin evenimentul Lady Strike, vor sa duca mai departe modul in care intelegem frumusetea!
Geta Voinea, castigatoare a numeroase premii, personalitate cu renume in domeniu este chiar ea o Lady Strike!
www.getavoinea.com

Despre L’Oréal Professionnel
L’Oréal Professionnel încearcă şi reuşeşte cu succes să ofere noi oportunităţi de dezvoltare pentru stilişti prin intermediul produselor de calitate superioară, strategiilor inovatoare de marketing, metodelor de educare avansate şi accesului la o reţea mondială a stiliştilor de top.
Ce înseamnă pentru L’Oréal Professionnel a fi unic?
Înseamnă experienţa construirii unor parteneriate de afaceri de succes cu peste 1 milion de stilişti din întreaga lume.
Înseamnă colaborări artistice cu cei mai talentaţi stilişti din lume.
Înseamnă capacitatea unică de cercetare şi dezvoltare, în care sunt implicaţi peste 2900 de cercetatori şi oameni de ştiinţă în Paris, New York şi Tokio, creând peste 50 de noi brevete în fiecare an.
Visăm, excelăm, reuşim... împreună!

Despre Agentia Palette

Infiintata in 2003, agentie de publicitate orientata catre contactul direct cu publicul vizat, Palette Advertising pretuieste neconventionalul! Organizeaza din 2006 evenimentele Fara Cravata dedicate celor mai importante domenii de business.
www.paletteadvertising.ro


Stefania Mateescu
PR Manager Palette Advertising
411 63 91
stefania@paletteadvertising.ro