Fara Cravata pregateste pistele pentru cea de-a doua editie Auto Bowling Cup!

BUCURESTI - 3 septembrie 2007

Comunicat tip General in Auto

Oare ce va castiga anul acesta? Temperamentul si viteza, robustetea si fiabilitatea, luxul si traditia, siguranta sau sportivitatea? Toate echipele au sanse egale atat timp cat sunt unite, ca un mecanism precis, sunt energice si dornice sa dea curs provocarilor! Prima provocare vine de la Primus Auto, castigatorul primei editii!

In perioada 18 – 20 septembrie Fara Cravata invita toate companiile domeniului auto sa testeze unitatea echipelor in cadrul celei de-a doua editii Auto Bowling Cup. 2006 a adus pe podium 3 echipe extraordinare, eficiente si entuziaste: Primus Auto, Romil Services, Porsche Bucuresti Nord. Primele 3 echipe clasate se califica in cursa pentru marele trofeu Fara Cravata, Ehipa Anului 2007. In cadrul evenimentului Echipa Anului 2007 vor concura primele 3 echipe clasate din fiecare domeniu Fara Cravata: IT&C, advertising, lawyers, auto, farma, finance si HR. Pana in momentul de fata, Zapp (castigatorii IT&C Bowling Cup), Microsoft, Asesoft Distribution, First Advertising Agency (castigatorii ADbowling Cup), AdVenture si Friends Advertising, Casa de avocatura Olovinar si Sames insotiti de doua echipe de la Vilau si Mitel (castigatorii Lawyers Bowling Cup) sunt cei care au reusit sa se califice pentru marea finala.
Fara Cravata celebreaza conceptul de echipa, importanta echipei in cadrul companiei si in procesul de realizare al obiectivelor. Companiile din domeniul auto care s-au afiliat mesajului Fara Cravata de-a lungul timpului sunt: Porsche Bucuresti Nord, Porsche Bucuresti Aviatiei, Pit Stop Tuning, Autorom, Mit Motors, Primus Auto, Romil Services, Scania Romania, Badsi Impex, Metrotehnica Intl, Sama Service, Casa Auto, Avia Motors, Alto Syncro, Colina Motors, Augusta Motors, Eq Services, Euro Quip International, Toyota Romania, United Motors Intl, Dibas Auto.
Pana in acest moment pentru editia din 2007 si-au anuntat prezenta Primus Auto, Porsche Bucuresti Nord, M-Car Distribution si Porsche Romania.

Despre Agentia Palette

Premiile vin anul acesta de la Cotidianul (colectii complete de carti Cotidianul pentru locul 1) si de la LaserMaxx Romania (cate o ora de laser tag pentru primele 3 locuri).
Parteneri: Cotidianul, Radio Guerrilla, Cariere, Comunicatedepresa.ro, 4cars, AutoShow, Webvertise si IDM Club.

Pentru inscrieri sau detalii despre evenimentele Fara Cravata, va rugam contactati-ne la telefon 021 411 63 91 sau accesati www.faracravata.ro
inscrieri[at]faracravata[punct]ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agentia-palette/fara-cravata-pregateste-pistele-pentru-cea-de-a-doua-editie-auto-bowling-cup