Impactul reclamei din oglinda se reflecta in toata capitala!

BUCURESTI - 1 aprilie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Sistemul AddMirror – distribuit exclusiv in Romania de Casia Communications – castiga spatiu in mediaplanurile campaniilor, in special in cazul produselor care necesita o targetare exacta pe sexe si care doresc o larga vizibilitate in randul consumatorilor. AddMirror are un impact vizual puternic, garantand astfel receptarea mesajului de catre public, iar locatiile premium in care este amplasat inregistreaza un trafic zilnic de aproximativ 4500 de persoane.

De la agentii imobiliare si asociatii studentesti pana la firme care organizeaza evenimente de promovare a produselor de lux, agentii de turism sau institutii bancare, AddMirror este un sistem publicitar indoor care se potriveste oricaror nevoi de comunicare. Astfel, agentia Casia Communications si-a extins portofoliul de clienti prin incheierea a doua noi parteneriate media.

SET EVENTS a ales sa foloseasca suportul AddMirror pentru promovarea, intre 11 martie-11 mai, a Romanian Boat Show – eveniment ce se va desfasura intre 7-11 mai in Piata Constitutiei, si in cadrul caruia vor fi expuse ambarcatiuni si accesorii pentru acestea.
Asociatia Studentilor Economisti din Romania, ASER, organizeaza intre 9-11 aprilie AKADEMICS, o serie de conferinte si workshopuri pe teme de interes pentru studenti, precum business, politica si advertising. Acest eveniment este menit sa incurajeze schimbul de idei intre studenti si personalitati ale vietii publice din Romania, iar Casia Communications ii ofera o buna promovare in toate locatiile in care este amplasat sistemul AddMirror. Catalin Ticheru, Vicepresedinte ASER, spune ca a ales AddMirror pentru ca “este un mod interesant de promovare, este altceva decat ceea ce vezi in mod obisnuit, iar printurile afisate in oglinda chiar te surprind, oricat de obisnuit ai fi cu reclamele in general. Am vrut sa ne promovam altfel, sa ne diferentiem de alte asociatii.”
Pentru luna aprilie, Casia Communications si-a adaugat in portofoliu si un jucator de pe piata imobiliara, COSO IMOBILIARE, pentru care agentia a executat si partea de creatie.

Reprezentantii Casia Communications au siguranta ca tot mai multe companii vor integra sistemul AddMirror in planurile lor de promovare, datorita eficientei, vizibilitatii mesajului si a gradului de recall a acestuia – de aproximativ 80%.
Date fiind cifrele favorabile de crestere, succesul si eficienta inregistrate pana acum de AddMirror, Casia Communications cauta parteneri locali pentru implementarea acestui sistem la nivelul intregii tari, in special in zona Ardealului si pe litoral. Dupa ce au reusit sa invinga prejudecatile legate de publicitatea in toaleta, reprezentatii Casia Communications doresc sa ofere in exclusivitate acest nou sistem de afisaj la nivel national si sa incurajeze advertiserii sa descopere avantajele publicitatii intr-un spatiu nonconformist.
Pe termen lung, Casia Communications isi propune sa se extinda si in Bulgaria, tara in care are licenta exclusiva pentru AddMirror.Despre Agentia Palette

AddMirror este un suport modern si elegant, cu un design deosebit, ce permite amplasarea printurilor publicitare in spatele unei oglinzi, afisarea acestora fiind posibila datorita unui sistem electronic care foloseste neoane fluorescente.
In prezent, AddMirror este amplasat in peste 50 de locatii premium din capitala, precum Crem Caffe Royal, Crem Caffe Universitate, Turabo café, Taverna Sarbului, Rossetya, Alfresco, Rendez-Vous, LaserMaxx Romania. Aceste locatii sunt selectionate astfel incat sa asigure o targetare precisa a publicului in functie de venit, statut social si stil de viata. Amplasarea in toalete de gen permite o comunicare flexibila si adaptata specificului publicului feminin si masculin.

Printre clientii care au ales sa se promoveze prin acest sistem se numara: Elita Cafe, LaserMaxx Romania, Lee Cooper, PCFun.ro.

Pentru orice informatii despre sistemul AddMirror, va rugam sa ne contactati:

Simona Opris
Business Development
0730 610 890
031 417 92 72

simona.opris@casia-communications.ro