LaserMaxx aduce in septembrie distractia si laserele la Entertainment Arena

BUCURESTI - 6 septembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

LaserMaxx va participa in perioada 13 – 16 septembrie la Entertainment Arena, expozitie internationala ce va reuni firme din domeniul entertainmentului. LaserMaxx asteapta iubitorii de laser tag dar si pe cei care inca nu au jucat laser tag cu un pret promotional: 5 RON!

Laser tag-ul este un joc joc hi tech indoor de echipa. Spatiul de joc imita un scenariu militar insa munitia clasica este inlocuita cu laser. Echipamentul de joc consta intr-o arma si o vesta conectate wireless la un software de monitorizare. Timp de 12 minute esti invaluit in fum, muzica si lumini intr-o atmosfera ca de film SF.
Timp de 4 zile echipamentul va fi prezent la o expozitie a tehnologiei si a divertismentului, un loc in care laser tag-ul se integreaza armonios in peisaj. Iubitorii de jocuri virtuale vor avea sansa de a isi traspune fanteziile in realitate jucand laser tag, imediat dupa incheierea jocurilor. Spatiul de joc destinat laser tag-ului va fi amplasat in imediata apropiere a standurilor de jocuri virtuale.
Prima zi a expozitiei va fi dedicata in exclusivitate sectorului business, intrarea fiind inchisa pentru publicul larg, accesul facandu-se doar pe baza invitatiilor. In acesta zi companiile ne pot vizita la Entertainment Arena. Reprezentantii LaserMaxx Romania prezenti la eveniment va vor raspunde la orice intrebari referitoare la organizarile de evenimente si alte forme de colaborare.

Laser tag-ul este un joc de strategie, de echipa si simuleaza lupta cu arme intr-o sala special amenajata. Bilele de plastic sau de cauciuc sunt inlocuite cu laseri. Participanti poarta veste cu senzori care recunosc semnalul laserului. Un joc dureaza 12 minute, timp in care participantii trebuie sa isi loveasca de cat mai multe ori adversarii si sa fie loviti de cat mai putine ori. Laser tag-ul este un joc care prin natura lui nu expune jucatorii la niciun risc de aceea varsta de adresabilitate a jocului este foarte extinsa, de la 14 ani pana la 60.

Despre Agentia Palette

LaserMaxx un loc in care te deconectezi de realitatea urbana agasanta, transformand cele 12 minute in fantezie si joaca.
Pentru mai multe detalii despre jocul de laser tag si despre LaserMaxx Romania presa este rugata sa ne contacteze telefonic la 411 80 74.
maxx[at]lasermaxx[punct]ro, ym id: lasermaxx_roman