LaserMaxx Professionals Cup. Laser tag-ul are deja profesionistii sai.

BUCURESTI - 28 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

LaserMaxx stie ca laser tag-ul are deja profesionistii sai! De aceea organizeaza in perioada 10-16 decembrie o competitie in cadrul careia se pot inscrie toti cei care au acceptat provocarea de a incerca laser tag-ul si au descoperit ca prin antrenament se pot obtine performante.

Participarea in competitia LaserMaxx Professionals Cup presupune inscrierea cu o echipa de 5 persoane, in limita locurilor disponibile (16 echipe). Participantii primesc la inscriere 1 voucher pentru 1 bautura gratuita in timpul competitiei si 1 tricou LaserMaxx.
Premii:
locul 1 – 5 jocuri gratuit/5 pers
abonamente pe 12 luni la PC GAMES/NEXT si pe 12 luni la Stuff, rucsacuri Lamonza
locul 2 – 3 jocuri gratuit/ 5 persoane
abonamente pe 9 luni la PC GAMES /NEXT si abonamente pe 12 luni la Stuff, rucsacuri Lamonza
locul 3 – 2 jocuri gratuit/ 5 persoane
abonamente pe 6 luni la PC GAMES/ NEXT si abonamente pe 12 luni la Stuff, rucsacuri Lamonza
locul 4 – abonamente pe 12 luni la Stuff
Restul participantilor vor primi cate un abonament pentru 2 luni la PC Games sau Next.
De asemenea, aceasta competitie este un prilej si pentru cei care nu au incercat pana acum laser tag-ul sa vina si sa descopere bunadispozitie caracteristica arenei din Titulescu 171. Cu un pic de antrenament oricine poate concura pentru titlul de „laser tag professional”.

Despre Agentia Palette

LaserMaxx este prima arena de laser tag din Romania, deschizandu-si portile la inceputul lunii martie. Situata in centrul capitalei, pe bulevardul Nicolae Titulescu, reprezinta un nou loc de distractie pentru bucuresteni. Laser tag-ul este un joc de strategie, de echipa si simuleaza lupta cu arme intr-o sala special amenajata. Munitia clasica este inlocuita cu laseri. Jucatorii poarta veste cu senzori care recunosc semnalul laserului. Un joc dureaza 12 minute, timp in care participantii trebuie sa isi loveasca de cat mai multe ori adversarii si sa fie loviti de cat mai putine ori.
Pentru detalii in ceea ce priveste competitia LaserMaxx Professionals cat si despre LaserMaxx, va rugam sa ne contactati la: 223.43.40; 0740.222.809; 410.80.74 sau sa ne scrieti pe: maxx[at]lasermaxx[punct]ro; www.lasermaxx.ro.
maxx[at]lasermaxx[punct]ro