Comunicate Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov

Compania Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov a emis 3 comunicate de presa

 • Finantari nerambursabile pentru infrastructura serviciilor sociale

  BUCURESTI - 28 ianuarie 2008

  A fost lansata cererea deschisa de proiecte pentru Axa 3 a Programului Operational Regional “Îmbunatatirea infrastructurii sociale”, domeniul major de interventie 3.2. „Reabilitarea / modernizarea/ dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale”.    comunicatul de presa

 • Finantari nerambursabile pentru investitii in turism in Regiunea Bucuresti-Ilfov

  BUCURESTI - 8 decembrie 2004

  Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov (ADRBI) a lansat miercuri, 8 decembrie 2004, Subprogramul „Investitii in turism” la nivel regional.

  Evenimentul a avut loc la Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti in cadrul Conferintei “Investitii in turism in Regiunea Bucuresti-Ilfov”.
  Manifestarea a avut ca scop informarea potentialilor aplicanti asupra conditiilor de obtinere a unor fonduri nerambursabile in cadrul acestui Subprogram.
  La conferinta au participat experti din cadrul ADRBI si Ministerului Integrarii Europene, reprezentanti ai Camerelor de Comert si Industrie din Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov, ai administratiei publice locale, precum si ai unor firme potentiali beneficiare ale finantarii nerambursabile.

      comunicatul de presa

 • 200 milioane de euro pentru proiectele de infrastructura ale autoritatilor locale

  BUCURESTI - 26 august 2004

  Ministerul Integrarii Europene si Delegatia Comisiei Europene au lansat in cadrul Licitatiei pentru proiecte de infrastructura regionala, procesul de selectie a propunerilor care urmeaza sa primeasca finantare prin Programul PHARE 2004-2006 Coeziune Economica si Sociala.

  Contributia nerambursabila a Uniunii Europene totalizeaza 150 de milioane de euro, la care se adauga o contributie de 50 de milioane euro din partea Guvernului Romaniei.

      comunicatul de presa