Dezbatere publica privind programul integrat de gestionare a calitatii aerului

BUCURESTI - 9 iunie 2008

Comunicat tip General in Administratie Publica

APM Bucuresti anunta etapa de dezbatere publica a masurilor propuse pentru reducerea poluarii in Bucuresti

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bucureşti vă invită să participaţi la dezbaterea publică privind propunerea de elaborare a programului integrat de gestionare a calităţii aerului în Municipiul Bucureşti. Dezbaterea care va avea loc la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bucureşti în Aleea Lacul Morii, nr. 1, sector 6, Bucureşti (lângă barajul Ciurel), în data de 23 iunie 2008, începând cu orele 16:00.
Prin programul integrat de gestionare a calităţii aerului, APM Bucureşti se implică în promovarea iniţiativelor menite să ofere soluţii şi mijloace eficiente de realizare a obiectivelor de combatere a poluării mediului şi propune soluţii viabile şi concrete pentru reducerea acesteia. Participarea publicului este foarte importantă deoarece în acest program există şi măsuri care fac apel la conştiinţa civică, măsuri ce au ca scop protejarea şi menţinerea stării de sănătate a cetăţenilor. Prin această acţiune, APM Bucureşti doreşte să fie mai aproape de locuitorii capitalei şi promovează cooperarea cu publicul în vederea atingerii ţintelor asumate prin Tratatul de Aderare a ţării noastre la Uniunea Europeană.

Despre Agentia pentru Protectia Mediului Bucuresti

Propunerea de elaborare a programului poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bucureşti de luni până vineri, între orele 8:30 – 12:00, precum şi la adresa www.apmb.ro.

Publicul poate transmite în scris comentarii/întrebări/opinii privind propunerea amintită la sediul APMB sau utilizând mijloace electronice la adresa: program@apmb.ro până la data de 20 iunie 2008.


Gabriel Ciuiu sef serviciu MSC tel 021-430.12.37
gabi@apmb.ro