Semnarea contractului de finanţare pentru Sprijinirea SC Agentia PONTIC srl Braila in achizitia unui studiu integrat pentru utilizarea de instrumente si solutii informatice in domeniul GIS pentru creearea de noi servicii pe piata locala si regio

Braila - 9 iunie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

S.C. Agenţia PONTIC, s.r.l. şi Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Comerţului şi Mediului de afaceri, au semnat în 08.05.2009 contractul de finanţare pentru un proiect în valoare totală de 57.698,00 lei, care se estimează că va avea ca rezulta o crestere a capacitatii de cercetare-dezvoltare si sa stimuleze cooperarea intre institutiile de cercetare-dezvoltare si inovare si intreprinderi prin parteriatul pe care Agentia PONTIC il va promova in raportul cu Universitatea Dunarea de Jos – Centrul de formare in Sisteme Geografice Informationale/ GIS si cu Primaria Municipiului Galati – departamentul IT cu care se vor elabora proiecte pilot de implementare de sisteme GIS care sa asigure mediului de afaceri local si regional (IMM-uri, etc.) accesul la CDI la costuri rezonabile.

Semnarea contractului de finanţare pentru Sprijinirea SC Agentia PONTIC srl Braila in achizitia unui studiu integrat pentru utilizarea de instrumente si solutii informatice in domeniul GIS pentru creearea de noi servicii pe piata locala si regio

Proiectul, care primeşte finanţare din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” (Axa Prioritară 1 – „Un sistem inovativ şi ecoeficient de producţie”, Domeniul de intervenţie 1.3 – „Dezvoltarea durabilă a antreprenoriatului”, OPERAŢIUNEA b) – „Sprijin pentru consultanţă acordat IMM-urilor”), va fi implementat în perioada 08.05.2009 – 08.11.2009, la Str. George Enescu nr.82, bl B32bis, sc. 2 , ap. 31, Braila, judetul Braila.
Valoarea totală este de 57.698,00 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile (din Fondul European de Dezvoltare Regională şi bugetul naţional) este de 36.518,00 lei.
S.C Agenţia PONTIC, s.r.l. cu sediul în Str. George Enescu nr.82, bl B32bis, sc. 2 , ap. 31, Braila, judetul Braila, a depus cererea de finanţare în cadrul schemei „Sprijin pentru consultanţă acordat IMM-urilor” obiectivul vizat fiind sprijinirea S.C. Agentia PONTIC, s.r.l. Braila in achizitia unui studiu integrat pentru utilizarea de instrumente si solutii informatice in domeniul GIS pentru creearea de noi servicii pe piata locala si regionala.
Obiectivul general al POS-Cresterea Competitivitatii Economice il constituie cresterea productivitatii intreprinderilor romanesti pentru reducerea decalajelor fata de productivitatea medie la nivelul Uniunii. Masurile intreprinse vor genera pana in 2015 o crestere medie a productivitatii de cca. 5,5% anual si vor permite Romaniei sa atinga un nivel de aproximativ 55% din media UE.

Despre Agentia Pontic Braila

Agentia PONTIC este o companie specializata in proiectarea constructiilor civile si industriale si in consultanta in management de proiect.
Persoana de contact Marian GHIONU
Nume S.C. Agentia PONTIC, s.r.l.
Funcţie Administrator
Adresă, nr. tel.: Str. George Enescu nr. 82, bl. B32bis, Sc. 2, Et. 1, Ap. 31, cod 810305, Brãila, 0729663399, Fax: 0372/ 870.674
ghionu@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agentia-pontic-braila/semnarea-contractului-de-finantare-pentru-sprijinirea-sc-agentia-pontic-srl-braila-in-achizitia-unui-studiu-integrat-pentru-utilizarea-de-instrumente-si-solutii-informatice-in-domeniul-gis-pentru-creearea-de-noi-servicii-pe-piata-locala-si-regio