Buzaul isi alege performerii!

BUCURESTI - 6 iulie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Premiile VIP BUZAU

Consiliul Judetean Buzau, Camera de Comert si Industrie Buzau, Lions Club Buzau si Club Rotary Buzau, impreuna cu revista VIP va invita vineri 7 iulie incepand cu ora 19.30 la Hotel Pietroasa unde se vor decerna Premiile VIP pentru cele mai importante personalitati si evenimente ale orasului Buzau. Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Opinia, Expresul ,Viata Buzaului, Sansa Buzoiana, Radio Campus si Focus Fm.
Mentionam ca “Premiile VIP Buzau” beneficieaza de un concept complex, care inglobeaza atat decernarea Premiilor VIP cat si o editie speciala de Buzau a revistei VIP.
Premiile care se vor oferi au fost alese in urma unei analize riguroase a performantelor locale, dar si printr-o campanie de votare prin intermediul site-ului www.revistavip.net. Categoriile de premiere sunt: Arte, Premiul pentru contributia la dezvoltarea societatii, Mass-media, Premiul pentru management, Premiul de excelenta, Cel mai important eveniment, Cea mai importanta personalitate, fiind acordate si o serie de Premii speciale. Distinctiile vor fi acordate in urma numararii voturilor.

Buzaul poate fi generos!
Pe langa festivitatea de premiere propriu-zisa, evenimentul are si o latura umanitara, in cadrul acestuia organizandu-se o licitatie pentru strangere de fonduri in vederea ajutorarii
unor fetite gemene Elena si Maria Ciomagu in varsta de 3 ani din Buzau. Elena sufera de un sindrom rar intalnit, artrogripoza, o boala de oase incurabila si de parca nu ar fi fost de ajuns sora ei , Maria sufera de scolioza dorsala pe malformatie de corp vertebrat, adica o deformare a coloanei, care o impiedica sa se dezvolte normal. Dupa cateva operatii, boala Elenei a ajuns in stadiul in care unica tratare este fizioterapia regulata, cuprinsa pe o perioada intre 6 si 12 luni , pregatind corpul fetitei pentru o noua interventie chirurgicala.
„Fetita are nevoie de ajutor specializat, iar unul dintre locurile in care ea ar putea sa urmeze tratamentul ar fi statiunea Techirghiol. Internarile se fac pe o perioada de 18-21 de zile, iar pentru ca recuperarea sa fie una reusita ar fi necesare cat mai multe etape de tratament”, ne-a explicat medicul din Manzalesti. Un astfel de tratament ar depasi insa posibilitatile mamei.Despre AGENTIA PUNCT RO

Premiile VIP aduc in prim-plan atat ideea de excelenta si de performanta pe plan local in incercarea de a demonstra faptul ca vedete nu sunt doar in Capitala.

Alexa Stefanescu
PR Specialist
Tel: 021.312.52.95
Mobil :0720.070.526

alexa.stefanescu@agentiapunctro.ro