AGER Business Tech a obținut Certificarea Cisco Premier în Romania

BUCURESTI - 20 septembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C

București - 14.09.2011– AGER Business Tech anunță obținerea certificării Cisco® Premier. Pentru a obține această certificare, AGER Business Tech a îndeplinit standardele pentru competenţe în materie de echipamente de reţea, service, suport şi satisfacția clienților cerute de Cisco.
În prezent AGER Business Tech deține specializările SMB, Express Foundation și Cisco TelePresence Video Express Authorized Technology Provider (ATP).

Cisco Premier Certified

Cisco Premier Certified

 După obținerea statutului Cisco TelePresence Video Express ATP, noua certificare este o continuare a stategiei de dezvoltare a parteneriatului cu Cisco. Este o recunoaștere a competențelor pe care AGER Business Tech le are în proiectarea și implementarea de soluții Cisco complexe 

Marian Ivanciu, CIO AGER Business Tech

Cisco se angajează să furnizeze instrumente, training și programe care să susțină creșterea, diferențierea si profitabilitatea partenerilor,” declară Dragos Josanu, Partner Organization Manager, Cisco Romania.  “Prin obțínerea certificarii Cisco Premier,  AGER Business Tech va furniza soluții integrate și particularizate in conformitate cu cerințele tehnologice actuale. Ca partener Cisco specializat Express Foundation, AGER a investit in cursuri de formare necesare pentru a oferi soluţii integrate de reţea care se numara printre cele mai calificate din industrie” completeaza dl. Josanu.

Programul Cisco Resale Channel oferă partenerilor instruirea necesară pentru a construi competențe tehnice, de vânzare si servicii Cisco LifeCycle. Certificările de revânzare ale partenerilor – Gold, Silver, Premier și Select – reprezintă o creștere a numărului de competențe în tehnologii cheie și abilitatea partenerului de a livra soluții integrate pentru reţele IT. Specializările Master, Advanced si Express – reflectă gradul de dezvoltare a vînzărilor, expertizei tehnice și a ofertei de servicii in tehnologii specifice.

 “După obținerea statutului Cisco TelePresence Video Express ATP, noua certificare este o continuare a stategiei de dezvoltare a parteneriatului cu Cisco. Este o recunoaștere a competențelor pe care AGER Business Tech le are în proiectarea și implementarea de soluții Cisco complexe”, spune Marian Ivanciu, CIO AGER Business Tech . “Statutul de partener Premier este încă un pas făcut spre dezvoltarea capabilităților AGER în a furniza clienților arhitecturi tip Advanced Colaboration”, completează dl. Ivanciu.

Cu specializarea Cisco Small Business, AGER Business Tech a făcut o investiţie în obţinerea de instruire, abilităţile şi cunoştinţele necesare pentru a juca un rol esenţial în necesitatea de dezvoltare a companiilor mici si mijlocii.

 În calitate de Partener Cisco Premier Certified AGER Business Tech a demonstrat dezvoltarea capabilităților tehnice la nivelul specializării Express Foundation. Specializarea Express Foundation atestă competențele integrării soluțiilor bazate pe integrarea tehnologiile de routing și switching, wireless și de securitate. În plus, pentru obținerea certificării, AGER Business Tech trebuie să integreze un nivel de bază al Cisco Lifecycle Services în oferta sa și să demonstreze, prin intermediul unui auditor independent, un nivel ridicat de satisfacție a clienților.

AGER Business Tech deține și certificarea Cisco TelePresence Video Express Authorized Technology Provider (ATP). Această certificare recunoaște AGER Business Tech ca îndeplinind cerinţele de instruire şi criteriile necesare pentru a proiecta, instala, comercializa şi oferi suport pentru produsele şi soluţiile Cisco Telepresence. Programul Cisco TelePresence Video Express Authorized Technology Provider (ATP) este axat pe furnizarea unui mod de lucru în care toata lumea, oriunde s-ar afla, poate fi productivă prin colaborarea faţă în faţă cu ajutorul soluţiilor şi produselor video Cisco TelePresence. Nivelul Express permite partenerilor certificaţi, cu experienţă pe piaţa video, comercializarea întregului portofoliu de terminale video, implementarea infrastructurii de teleprezenţă şi asigurarea suportului tehnic.

Despre AGER Business Tech

AGER Business Tech este integrator de soluții dedicate IT, cu peste 15 ani de experiență în proiecte B2B, o companie cu capital românesc integral privat. Activitatea companiei s-a dezvoltat continuu, de la asamblarea și distribuirea de sisteme de calcul și componente IT pentru segmentul end-user, la dezvoltarea și implementarea unor solutii IT integrate, personalizate pentru clienții din segmentul B2B.

Parteneriatele cu companii internationale (Cisco, Microsoft, Novell, Kaspersky Lab, ADC-Krone, Novell, Dell, Systran etc.) asigura un portofoliu de servicii si produse complet si competitiv, la standarde internationale:  desktop, mobile, servere, soluţii centralizate de storage, reţelistică, securitate, training, management de proiect, mentenanţă, information management, document management, enterprise content management, proiecte de cablare şi instalaţii curenţi slabi, proiectare şi amenajare centre de date.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ager/ager-business-tech-a-obtinut-certificarea-cisco-premier-in-romania