Ager Business Tech încheie un parteneriat cu Kaspersky Lab România pentru distribuţia soluţiilor de securitate pentru segmentul business

BUCURESTI - 10 martie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Bucureşti, 10 martie 2009 – Ager Business Tech şi Kaspersky Lab România anunţă încheierea parteneriatului pentru distribuţia soluţiilor de securitate destinate segmentului business. Potrivit acestui acord, Ager va comercializa în România noua gamă de produse Kaspersky pentru organizatii publice si companii private.

„Soluțiile Kaspersky fac parte din portofoliul nostru încă din anul 2000 și ne bucurăm că am reușit, prin volumul de vânzări, activitățile de marketing și suportul tehnic oferit partenerilor și clienților noștri, să extindem parteneriatul cu Kaspersky Lab pentru România și Bulgaria”, a declarat Liliana Butnaru, Brand & Product Manager Ager Business Tech.

Potrivit noului acord, Ager Business Tech devine partener principal al Kaspersky Lab și va comercializa soluțiile de business dezvoltate de Kaspersky adresându-se sectorului privat, dar mai ales sectorului public, pe teritoriile României si Bulgariei.

„Suntem în plin proces de reconfigurare a canalelor de distribuție pentru soluţiile Kaspersky Lab dedicate companiilor și organizațiilor publice”, spune Teodor Cimpoeșu, Director General Kaspersky Lab România. „Unul dintre obiectivele principale este o mai bună prezență pe această zonă și dezvoltarea parteneriatului cu Ager vine să susțină acest obiectiv”, adaugă el.

Despre AGER BUSINESS TECH

Despre Ager Business Tech
AGER BUSINESS TECH este integrator de soluții dedicate IT, cu peste 10 ani de experiență în proiecte B2B, o companie cu capital românesc integral privat. Activitatea companiei s-a dezvoltat continuu, de la asamblarea și distribuirea de sisteme de calcul și componente IT pentru segmentul end-user, la dezvoltarea și implementarea unor solutii IT integrate, personalizate pentru clienții din segmentul B2B: SMB, Corporate, Guvern / Sector Public
Eforturile AGER s-au concentrat întotdeauna în direcția dezvoltării, proiectării și implementării unor soluții dedicate IT&C, produsele Kaspersky fiind unul dintre diferențiatori.

Despre Kaspersky Lab:
Kaspersky Lab produce şi distribuie unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hacker-i, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori privaţi, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.
Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.ager.ro. Pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.viruslist.com
marketing@ager.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ager/ager-business-tech-incheie-un-parteneriat-cu-kaspersky-lab-romania-pentru-distributia-solutiilor-de-securitate-pentru-segmentul-business