AGER Business Tech obține specializarea Cisco Advanced Collaboration Architecture

BUCURESTI - 24 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C

Pentru a sprijini extinderea soluțiilor de colaborare, în vederea îmbunătățirii capabilităților rețelelor clienților și partenerilor, AGER Business Tech anunță obținerea certificării Advanced Collaboration Architecture Specialization din partea Cisco. Această specializare recunoaște AGER Business Tech ca îndeplinind cerinţele de instruire şi criteriile necesare pentru a proiecta, instala, comercializa şi oferi suport pentru soluţiile Cisco® Collaboration Architecture. În prezent AGER Business Tech deține specializările SMB, Express Foundation și Cisco TelePresence Video Express Authorized Technology Provider (ATP).

 Gartner estima în 2009 că 75% din angajații corporatiilor vor utiliza conferințe on-line în activitatea de zi cu zi până în 2011. Credem că și în România se va ajunge la un asemenea procent în urmatorii 2-3 ani. 

Marian Ivanciu

În calitate de partener specializat Cisco Advanced Collaboration Architecture, AGER Business Tech a investit în cursurile de formare necesare pentru a oferi valoare adăugată afacerilor prin intermediul unei platforme deschise pentru colaborare. Partenerii specializati Cisco Advanced Collaboration Architecture lucrează cu tehnologii existente sau noi pentru alinierea componentele arhitecturii cu obiectivele strategice ale clienților în încercarea de a-i ajuta să transforme procesele de afaceri, să crească eficiența organizațională și să accelereze procesul de vânzare.

AGER Business Tech înțelege evoluția dinamică a pieției din aceasta perioadă. Abordarea schimbărilor este aliniată cu strategia arhitecturală Cisco. Orice soluție a unei probleme punctuale capată mai multă valoare dacă este integrată cu alte soluții și face parte dintr-o arhitectura de creștere predictibilă a afacerii clienților noștri”, spune Marian Ivanciu, CIO AGER Business Tech. “Gartner estima în 2009 că 75% din angajații corporatiilor vor utiliza conferințe on-line în activitatea de zi cu zi până în 2011. Credem că și în România se va ajunge la un asemenea procent în urmatorii 2-3 ani.” completează Ivanciu.

Specializarea Cisco Advanced Collaboration Architecture  este concepută pentru a ajuta partenerii Cisco să răspundă unui set larg de cerinţe din partea clienţilor”, a spus Dragoş Josanu, Partner Organization Manager la Cisco Romania. "Obţinerea specializării Cisco Advanced Collaboration Architecture Specialization oferă AGER accesul la training aprofundat de vânzări şi tehnic, precum şi la support din partea Cisco.” completeaza Josanu.

Programele Cisco pentru parteneri le oferă acestora trainingul necesar pentru a construi capabilităţi de vânzări, de design şi tehnice, acestea fiind validate printr-un audit extern.

Despre Specializările dezvoltate

Cu specializarea Cisco Small Business, AGER Business Tech a făcut o investiţie în obţinerea de instruire, abilităţile şi cunoştinţele necesare pentru a juca un rol esenţial în necesitatea de dezvoltare a companiilor mici si mijlocii.

În calitate de Partener Cisco Premier Certified AGER Business Tech a demonstrat dezvoltarea capabilităților tehnice la nivelul specializării Express Foundation. Specializarea Express Foundation atestă competențele integrării soluțiilor bazate pe integrarea tehnologiile de routing și switching, wireless și de securitate.

AGER Business Tech deține și specializarea Cisco TelePresence Video Express Authorized Technology Provider (ATP). Această certificare a specializarii recunoaște AGER Business Tech ca îndeplinind cerinţele de instruire şi criteriile necesare pentru a proiecta, instala, comercializa şi oferi suport pentru produsele şi soluţiile Cisco Telepresence. Programul Cisco TelePresence Video Express Authorized Technology Provider (ATP) este axat pe furnizarea unui mod de lucru în care toata lumea, oriunde s-ar afla, poate fi productivă prin colaborarea faţă în faţă cu ajutorul soluţiilor şi produselor video Cisco TelePresence. Nivelul Express permite partenerilor certificaţi, cu experienţă pe piaţa video, comercializarea întregului portofoliu de terminale video, implementarea infrastructurii de teleprezenţă şi asigurarea suportului tehnic.

Despre AGER Business Tech

AGER Business Tech este integrator de soluții dedicate IT, cu peste 15 ani de experiență în proiecte B2B, o companie cu capital românesc integral privat. Activitatea companiei s-a dezvoltat continuu, de la asamblarea și distribuirea de sisteme de calcul și componente IT pentru segmentul end-user, la dezvoltarea și implementarea unor solutii IT integrate, personalizate pentru clienții din segmentul B2B.

Parteneriatele cu companii internationale (Cisco, HP, Vmware, Microsoft, Novell, Kaspersky Lab, Novell, Dell, Systran etc.) asigura un portofoliu de servicii si produse complet si competitiv, la standarde internationale: desktop, mobile, servere, soluţii centralizate de storage, reţelistică, securitate, training, management de proiect, mentenanţă, information management, document management, enterprise content management, proiecte de cablare şi instalaţii curenţi slabi, proiectare şi amenajare centre de date.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ager/ager-business-tech-obtine-specializarea-cisco-advanced-collaboration-architecture