Căutarea şi urmărirea dosarelor în instanță

BUCURESTI - 15 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate, Juridic

Indaco Systems vă pune la dispoziție în Lege5.ro un nou serviciu: căutarea şi

urmărirea dosarelor în instanță.

Soluție expert în căutarea inteligentă a legislației, Lege5.ro vă oferă acum posibilitatea de a efectua gratuit căutarea şi identificarea dosarelor din instanță.

Procesul de căutare este rapid, performant şi generează rezultate relevante. Mai mult decât atât, prin utilizarea acestui serviciu puteți afla cele mai noi modificări din parcursul dosarului – mai precis data şi ora la care va avea loc următoarea şedință de judecată, cât şi instanța unde se va judeca.

Caută rapid şi uşor dosarele care te interesează

Cunoscând numărul dosarului sau cel puțin numele uneia dintre părțile implicate, oricine se poate informa asupra fluxului unui dosar în instanță. În funcție de stadiul dosarului, veți avea acces la o serie de informații publice cum ar fi numele părților implicate, instanța, secția, completul, căile de atac, istoricul ședințelor precum și soluțiile pe scurt ale acestora.

Abonații Lege5.ro au la dispoziție funcționalități care vor face diferența în activitatea de informare asupra dosarelor în instanță de până acum. Aceştia vor beneficia de un serviciu de urmărire a dosarelor, care presupune notificarea înainte de începerea ședințelor, dar şi posibilitatea de a face adnotări pe fiecare dosar urmărit, pentru a-şi eficientiza activitatea.

Informațiile sunt oferite de portal.just.ro, baza de date cuprinzând toate dosarele din instanțele de judecată din toată țara începând cu 1990.

Începeți căutarea dosarului chiar acum: http://lege5.ro/CautaDosare

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agile-media/cautarea-si-urmarirea-dosarelor-in-instan-a