agitator    

Comunicate de presa si evenimente pe tema agitator

 • agitator. Mixer panglica

  agitator

  Cluj-Napoca, Cluj - 17 August 2015

  Comunicat de Constructia Modern

  Compania ”Constructia Modern” a dezvoltat noi tehnologii de mixare și omogenizare a diferitor tipuri de materiale în cantități industriale. După mai multe experiențe, teste și prototipuri au fost elaborate soluții performante, pentru fiec ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: mixer , agitator , mixaj , constructia modern

  Vezi toate comunicatele de presa despre agitator

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul agitator.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la agitator. Informatiile despre agitator cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul agitator, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la agitator, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.