AGR Plus, Profesional, Premium si Platinium este cea mai larga gama de instalatii GPL din Romania

BUCURESTI - 11 aprilie 2016

Comunicat tip General in Auto, Social, Logistica/Transport

Live site

Cele 4 linii de produs, sunt sustinute de cele mai cunoscute branduri de instalatii auto GPL din Romania: Tomasetto, AGR si Prins. In decursul anilor, acestea au fost lansate in Romania de catre AGR Autogas Group acoperind mai mult de 50% din alegerile romanilor privind instalatia GPL aleasa pentru autoturismul lor.

Instalatii GPL AGR-Tomasetto-Prins

Instalatii GPL AGR-Tomasetto-Prins

Instalatiile GPL AGR, Tomasetto si Prins au cea mai buna acoperire pe piata romaneasca din mai multe considerente: 

1. Cea mai mare retea de service-uri - La nivel teritorial, reteaua AGR numara acum 100 de service-uri specializate pentru montaj GPL. 2. Servicii de calitate - Serviciile de montaj, revizii si reparatii GPL sunt oferite da catre tehnicieni AGR pregatiti la standardele Autogas Group, in cel mai mare Centru de Training si asistenta tehnica din sud estul Europei.

3.Produse performante - Nivelul calitativ al componentelor este verificat si aprobat de catre inginerii AGR, urmand cele mai severe standarde de calitate in domeniul auto GPL, acestea fiind omologate la nivel national dar si international conform regulamentului R67 ECE ONU 01.

4.Preturi echilibrate - Gama de preturi acopera o plaja larga de clientela de la cei mai exigenti clienti care opteaza pentru gama Premium sau Platinium pana la clientii care cauta un produs economic cu un raport calitate pret echilibrat, de obicei acestia incadrandu-se in gama AGR Plus sau Profesional.

Instalatia GPL AGR este varianta cu cel mai bun raport calitate si pret, acoperind doua linii de produs: AGR Profesional si AGR Premium, acestea fiind in topul alegerilor posesorilor de autoturisme pe benzina din Romania.

Urmatoarea ca si nivel de vanzari dar totusi pe primul loc ca notorietate in piata este Instalatia GPL Tomasetto. Este un produs economic, cu un pret bine echilibrat, care acopera foarte bine cerintele companiilor de TAXI, SCOALA sau distributie care doresc performanta maxima la un pret avantajos.

Instalatia GPL Prins recomandata de AGR la nivelul Platinium al gamei de produse, este pe primul loc ca si vanzari si notorietate in Germania si Olanda insa in Romania, datorita pretului ridicat este aleasa de un segment restrans de clienti. Prins este instalatia GPL cu cele mai multe premii la nivel mondial pentru produsele care se monteaza pe autoturisme cu injectia directa de benzina.

Despre AGR Autogas Group

Completeaza informatiile esentiale despre compania ta. Acestea vor aparea si ca "Detalii companie" in comunicarile tale, putand fi editate atunci cand scrii cAGR Autogas Group

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul, instalatiilor auto de gaz precum si , montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

AGR Autogas Group a infiintat in Bucuresti cel mai mare Centru de Conversie GPL din Sud Estul Europei. Firma detine o echipa valoroasa de specialisti in domeniu care dezvolta permanent produsele, scolarizeaza service-urile partenere, testeaza si omologheaza produsele noi.

Prin efectuarea testelor si incercarilor la Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 17 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto GPL importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4, Euro5 si Euro 6 cu putere intre 28 kw si 430 kw.

In acest moment detinem pozitia de lider pe acest segment de activitate, fapt datorat unui volum mare de vanzare si a calitatii produselor oferite, precum si datorita oferirii unui suport tehnic post vanzare.omunicatele sau detaliile evenimentelor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agr-autogas-group/agr-plus-profesional-premium-si-platinium-este-cea-mai-larga-gama-de-instalatii-gpl-din-romania