Dupa succesele avute la inceputul anului in Romania, ambele sisteme de GPL pentru injectie directa de la Prins castiga premiul INPRO 2014 la GasShow

BUCURESTI - 24 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Social, Tehnologie

Live site

Varsovia, 7 martie 2014. AGR Autogas Group si Prins Alternative Fuel Systems introduc pe piata cele mai noi produse destinate motoarelor cu injectie directa de benzina la cea mai mare expozitie din Europa pentru sistemele de combustibili alternativi si anume GasShow din Polonia. Cele doua produse lansate de catre AGR Autogas Group in sud estul europei au castigat doua premii INPRO 2014 pentru cele mai inovative produse din categoria GPL/CNG auto. Juriul a acordat premiul pentru doua sisteme diferite de GPL si anume: VSI-2.0 DI si Direct LiquiMax-2.0.

GasShow 2014

Sistemul de GPL VSI-2.0 DI este bazat pe tehnologia Injectiei (directe) Secventiale de Vapori. Sistemul de GPL Direct LiquiMax 2.0 este bazat pe injectia directa lichida de GPL in motor. Cele doua sisteme duale de combustibili sunt certificate R115 si scad emisiile de CO2 cu pana la 15% si de particule cu pana la 98%. Prins ca si furnizor global de solutii complete este lider in introducerea pe piata a acestor tehnilogii si sisteme.

AGR Autogas Group este partenerul Prins in implementarea produselor si dezvoltarea pietei din sud Estul Europei pentru toate sistemele GPL Prins si deasemenea compania este implicata in partea de testare si cercetare pentru noile sisteme si tehnologii ce vor aparea in domeniul auto GPL.

Silviu Raicea Director Comercial AGR Autogas Group: Suntem onorati sa fim alaturi de partenerul nostru Prins, la un eveniment atat de important si sa ne bucuram de succesele produselor lansate pe piata in 2013 si la inceputul acestui an. Suntem deasemenea mandri ca Romania este printre primele tarii din Europa care a introdus deja noile tehnologii in materie de GPL si pentru acest lucru, tin sa multumesc intregii echipe tehnice AGR Autogas Group.

Bart van Aerle CEO Prins Alternaive Fuel Systems: ” De indata ce aceste sisteme au fost introduse in Romania si Polonia, ele devin disponibile pe piata locala. Sofatul pe gaz este foarte popular in Polonia dar si in sud estul Europei unde partenerul nostru AGR Autogas Group a lansat inca din 2013 aceste sisteme. Majoritatea masinilor noi vandute sunt echipate cu motoare cu injectie directa. Un sistem Prins pentru injectie directa (vapori sau lichida) reprezinta solutia potrivita pentru sofatul pe GPL. Daca unui motor i se potriveste tehnologia vaporilor si altuia i se potriveste tehnologia lichida, avem solutia adecvata in ambele cazuri. Sistemele sunt vandute prin instalatori calificati catre clientul final.”

Sistemele de combustibil alternativ au fost prezentate miercurea si joia trecuta la standul Prins pentru diverse autovehicule. Sistemul de GPL VSI -2.0 DI a fost prezentat intr-un autovehicul Skoda Superb Combi  cu motor de 1.8 litrii iar sitemul de GPL Direct LiquiMax-2.0 intr-un autovehicul Kia Pro Cee’d GDi. Langa acestea sistemul de CNG VSI-2.0 a fost montat intr-un autovehicul Volvo V60 si sistemul LNG Prins Dieselblend-2.0 a fost prezentat intr-un autovehicul Iveco Stralis (Euro 5). Clientii economisesc astfel combustibil si contribuie la scaderea emisiilor de CO2 si de particule fara a pierde din performante sau dinamica.

Despre AGR Autogas Group

Compania Autogaz Romania a luat fiinta in anul 1999, ocupandu-se exclusiv de distributia si montajul Instalatiilor Auto de Gaz pentru orice tip de autoturism alimentat cu benzina. Dupa numai trei ani pe piata romaneasca, Autogaz Romania infinteaza primul Centru de pregatire pentru atelierele montatoare din toata tara. In decursul a 15 ani de existenta Autogaz Romania si-a creat cea mai vasta retea de dealeri, avand reprezentati in fiecare judet al tari. In acest moment reteaua AGR numara nu mai putin de 60 de service-uri partenere.

In anul 2003, Autogaz Romania si Unigas Bulgaria initiaza un proiect comun privind productia, distributia si montajul instalatiilor auto GPL in Sud Estul Europei si infiinteaza AGR Autogas Group care se va ocupa de partea de cercetare si dezvoltare a produselor dar si de partea distributie.

AGR Autogas Group este lider de piata pentru Romania si Bulgaria avand planuri de expansiune si conexiuni comerciale in Grecia, Serbia, Turcia si Moldova.
In acest moment AGR Autogas Group detine cel mai mare Centru de Conversie GPL din sud-estul Europei, avand peste 6 000 de montaje efectuate, pe autovehicule cu injectie secventiala multipunct.

AGR Autogas Group ocupa pozitia de Lider pe piata Instalatiilor Auto de Gaz complete, atat ca numar de sisteme montate, cat si ca nivel calitativ al serviciilor si produselor oferite, fiind singurul dezvoltator de tehnologii de monataj tip, petru diferite tipuri de autovehicule.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agr-autogas-group/dupa-succesele-avute-la-inceputul-anului-in-romania-ambele-sisteme-de-gpl-pentru-injectie-directa-de-la-prins-castiga-premiul-inpro-2014-la-gasshow