Kituri GPL pentru autoturisme Euro 6

BUCURESTI - 28 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Tehnologie, Logistica/Transport

Live site

Luna Mai aduce noutati in industria GPL auto din Romania. AGR Autogas Group, cel mai mare producator de kituri GPL din S-E Europei, a obtinut prima licenta Euro 6 din Romania pentru instalatiile auto GPL marca AGR.

Instalatii GPL AGR

Instalatii GPL AGR

Omologarea in premiera a kiturilor GPL pentru motoare Euro 6 a fost obtinuta prin testarea unui autovehicul BI-Fuel marca FIAT Doblo, care deja a fost livrat clientului.

Rezultatele testului au fost exceptionale, valorile masurate fiind cu mult mai mici decat valorile limita Euro6. Acest lucru se datoreaza pe de o parte combustibilului GPL care este recunoscut ca un combustibil ecologic dar si datorita injectoarelor performante folosite de AGR pentru kiturile GPL Euro 6.

Finalizarea proiectului de omologare a kiturilor GPL pentru motoare Euro 6 a fost realizata  cu participarea unui consortiu ingineresc format din specialisti din domeniul auto GPL de la Tomasetto Achille din Italia, care au dezvoltat partea mecanica a sistemului, dar si de inginerii companiei  AC Stag din Polonia care au pus la punct partea electronica, intregul proiect fiind condus de catre Domnul Marius Colteve Directorul Tehnic al companiei AGR Autogas Group.  

“ Piata auto din Romania a devenit in ultima perioada mult mai dinamica. La achizitionarea unui autoturism nou, clientii se orienteaza in special catre autoturisme cu norma de poluare Euro6, deoarece nu se platesc taxe si deasemenea spre autoturisme BI-FUEL atat pentru economie dar si pentru autonomie.” Declara Domnul Silviu Raicea – Director Comercial AGR Autogas Group

Singurele Kituri auto GPL omologate pentru motoare Euro 6 in Romania au in componenta lor un complex de componente foarte bine ales de catre tehnicienii AGR Autogas Group si au la baza componentele mecanice de la Tomasetto Achille din Italia, unitatile de comanda si control (Stag 4, Q-box, Stag 200plus) produse in Polonia de catre compania AC STAG. Ansamblul sistemului de injectie cu gaz a fost dezvoltat si omologat in Romania de catre AGR Autogas Group.

Rezultatele obtinute conform fisei de masurare:

Poluant

(mg/km)

Masa de oxid de carbon

(CO)

 (mg/km)

Masa de hidrocarburi

(HC)

(mg/km)

Masa de hidrocarburi nemetanice

(NMHC)

(mg/km)

Masa de oxid de azot

(NOx)

(mg/km)

Masa comb. de hidrocarburi si oxid de azot

(HC) + (NOx)

(mg/km)

Valori masurate

486.5

51.21

45.62

20,6

71.78

Valori limita Euro6

1810

130

90

75

-

           

    Recomandam celor care doresc sa faca economie la carburant, sa monteze o instalatie GPL omologata pana la Euro 6 deoarece sunt mult mai performante si optimizeaza foarte bine dozajul de carburant astfel incat consumul sa fie minim.

Despre AGR Autogas Group

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul, instalatiilor auto de gaz precum si , montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

AGR Autogas Group a infiintat in Bucuresti cel mai mare Centru de Conversie GPL din Sud Estul Europei. Firma detine o echipa valoroasa de specialisti in domeniu care dezvolta permanent produsele, scolarizeaza service-urile partenere, testeaza si omologheaza produsele noi.

Prin efectuarea testelor si incercarilor la Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 17 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto GPL importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4, Euro5 si Euro 6 cu putere intre 28 kw si 430 kw.

In acest moment detinem pozitia de lider pe acest segment de activitate, fapt datorat unui volum mare de vanzare si a calitatii produselor oferite, precum si datorita oferirii unui suport tehnic post vanzare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agr-autogas-group/kituri-gpl-pentru-autoturisme-euro-6