Lansarea noului Catalog de Instalatii auto GPL dedicate pentru toate tipurile de autoturisme

BUCURESTI - 18 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

AGR Autogas Group lanseaza in luna decembrie pe piata din Romania noul Catalog de Kit-uri GPL Dedicate. Prin acest catalog am reusit sa conectam la domeniul nostru, soferi care pana acum nu au auzit de instalatii auto GPL dar si cei care nu aveau incredere sa monteze o instalatie GPL pe masina lor. Ca de fiecare data am reusit sa gasim un raport calitate-pret optim pentru toate tipurile de autoturisme, astfel incat, dupa montajul unui Kit GPL dedicat, autoturismul sa functioneze pe GPL in aceeasi parametrii ca si pe benzina.

Instalatii Auto GPL Tomasetto

Instalatii Auto GPL Tomasetto

      Pentru ca economia cu o instalatie auto GPL este evidenta, dorim sa explicam soferilor cateva aspecte importante si motivele principale pentru care sa monteze un Kit GPL Dedicat:

   De ce sa alegi un Kit GPL Dedicat ?

 1.      Componentele sunt alese in functie de autoturism astfel:

 

Componentele electronice sunt alese in functie de tipul autoturismului, anul de fabricatie si strategia de injectie a autoturismului;

Componentele mecanice, respectiv:

-          Reductorul se alege in functie de capacitatea motorului;

-          Multivalva se alege in functie de debitul de gaz necesar si puterea motorului;

-          Rampa de injectie si diuzele se aleg in functie de puterea motorului;

Dimensionarea corecta a accesoriilor, conductelor si furtunurilor necesare unui montaj corespunzator pentru fiecare autoturism.

 2.      Beneficiezi de un montaj conform standardelor europene:

Montajul se efectueaza in Service-uri autorizate RAR, care dispun de personal bine pregatit si informat de catre furnizor repecand tehnologiile de montaj puse la dispozitie de acesta.

Alegerea poziției de montaj a componentelor GPL ce alcătuiesc instalația, trebuie efectuata astfel incat:

‐ Componentele sa poată asigura o functionare optima, la parametrii pentru care a fost proiectata,

‐ Poziția componentelor sa fie in concordanta cu regulamentele Europene in vigoare

‐ Calibrarea sa fie făcuta cu un soft performant – AC STAG

        Montajul unui Kit GPL Dedicat este garantia ca motorul va functiona cu GPL la aceeasi parametrii pentru care autoturismul a fost proiectat, iar la capitolul siguranta putem spune ca un Kit GPL dedicat, montat pe un autoturism este de doua ori mai sigur decat sistemul de alimentarea cu benzina al acestuia.

        Avand o experienta de peste 14 ani in domeniu, am reusit impreuna cu partenerii nostrii, Tomasetto din Italia si STAG din Polonia, sa dezvoltam Kit-uri GPL Dedicate pentru noile tipuri de autoturisme aparute, inclusiv pentru cele alimentate prin injectie directa de benzina si astfel am actualizat Catalogul GPL pentru 2013 cu ultimele noutati ale domeniului.

  Alegeţi instalaţia GPL auto Dedicata pentru autoturismul dumneavoastră.

Despre AGR Autogas Group

AGR Autogas Group

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul, instalatiilor auto de gaz precum si , montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

AGR Autogas Group a infiintat in Bucuresti cel mai mare Centru de Conversie GPL din Sud Estul Europei. Firma detine o echipa valoroasa de specialisti in domeniu care dezvolta permanent produsele, scolarizeaza service-urile partenere, testeaza si omologheaza produsele noi.

Prin efectuarea testelor si incercarilor la Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 17 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto GPL importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4 si Euro5 cu putere intre 28 kw si 430 kw.

In acest moment detinem pozitia de lider pe acest segment de activitate, fapt datorat unui volum mare de vanzare si a calitatii produselor oferite, precum si datorita oferirii unui suport tehnic post vanzare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agr-autogas-group/lansarea-noului-catalog-de-instalatii-auto-gpl-dedicate-pentru-toate-tipurile-de-autoturisme