Lansarea programului anual de pregătire profesionala pentru montaj, revizii si reparații pentru instalații auto GPL

BUCURESTI - 11 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Logistica/Transport, Energie

Pentru că împlinim 20 de ani de existență, în care ne-am urmat cu strictețe viziunea și principiile formate încă din vremea pionieratului domeniul auto GPL, lansăm ca în fiecare an, programul nostru de pregătire pentru montaj, revizii și reparații pentru instalațiile GPL marca AGR, Tomasetto, STAG și Prins.

Training instalatii GPL AGR

Training instalatii GPL AGR

 Toti partenerii AGR isi vor alege perioada de pregatire conform programului elaborat de echipa tehnica AGR si se vor prezenta la Bucuresti in cadrul sesiunilor de curs programate. La acest prim curs de pregatire au participat 15 tehnicieni de la 7 service-uri din Bucuresti, Iasi, Cluj, Sibiu, Craiova si Buzau. Reteaua AGR numara astazi 120 de service-uri specializate in montajul instalatiilor auto GPL, acestia fiind renumiti in aria lor teritoriala ca fiind cei mai buni specialisti.  

Silviu Raicea Director Comercial AGR Autogas Group

Am cumulat de această dată experiența noastră de două decenii cu cea a partenerilor noștri externi care ne-au fost alături în toate proiectele noastre de dezvoltare. Am reusit în toți acești ani să lansăm împreuna pe piața auto din Romania, instalații GPL de calitate care au ajuns în acest moment în topul preferințelor utilizatorilor de instalații auto GPL. Acest lucru a fost posibil datorită unei politici corecte în ceea ce privește pregătirea și nivelul tehnic al partenerilor care ne reprezintă în teritoriu dar și grija noastră permanentă pentru păstrarea unui nivel scăzut de plângeri în garanție si post garanție.

Păstrând o conexiune strânsă cu partenerii noștri din teritoriu, prin cursurile si seminariale pe care le-am organizat de-a lungul timpului, am reușit să obținem rezultate de invidiat în industria auto GPL din Romania, si exemplificam prin:

- lansarea injectoarelor AC W02 care rezistă fără probleme peste 300 de Kilometri, aceste injectoare reprezentând alegerea tot mai multor utilizatori;

- lansarea instalației GPL AGR Next – instalația GPL cu 4 ani Garanție;

- lansarea instalațiilor GPL pentru injecție directă, Prins Direct Injection care oferă un consum optimizat de combustibil și o funcționare exemplară pentru motoarele din noua generație;

- lansarea reductorului Tomasetto care are în acest moment cea mai mare notorietate si longevitate în industria auto GPL din Romania;    

An de an, prin programul nostru național de pregătire al service-urilor care montează si repară instalații auto GPL, am simțit că experiența face diferența și am depus toate eforturile necesare pentru ca echipa noastră de ingineri, să fie bine pregătită din punct de vedere profesional, pentru a putea face față cu succes provocărilor din domeniul nostru dar și pentru a putea reda tehnicienilor din toată țara, experiența acumulată în vederea obținerii unor montaje de calitate și înfăptuirea viziunii noastre de a avea cât mai mulți clienți mulțumiți si împliniți.   

Programul anual de școlarizare cuprinde trei tipuri de curs, primul fiind adresat debutanților sau începătorilor, al doilea adresându-se tehnicienilor cu un nivel mediu de pregătire pentru montaj auto GPL iar cel de-al treilea fiind destinat tehnicienilor cu experiență vastă în domeniu.

Cursurile de pregătire cuprind partea teoretică, iar cursanții au posibilitatea să își dezvolte si abilitățile practice în cadrul Centrului nostru de școlarizare pentru montaj din București. Cursul se adresează atât service-urilor din Romania dar și celor din Bulgaria și Republica Moldova.

Toate cererile de participare vor fi adresate către adresa de e-mail tehnic@agrom.ro sau direct coordonatorului programului de școlarizare D-lui Ing. Valentin Călin iar costurile cursurilor vor fi stabilite în funcție de numărul de participanți și de zilele de participare.

Programa, suportul de curs și susținerea teoretică și practică a acestor cursuri sunt realizate de o echipa de 6 ingineri cu mare experiență în domeniul auto GPL: Valentin Călin, Mircea Drăghici, Marius Colteve, Marinel Buleandră, Cosmin Raicu și Silviu Raicea vor fi gazdele tehnicienilor auto care se vor prezenta la cursurile de specializare pentru montaj, revizii și reparații de instalații auto GPL .

Deschidem astazi 06.02.19 in prezenta reprezentantului AC  Dl. Marcin Grygorczuk si cu suportul Dl. Zbigniew Karnilowicz, programul anual de pregatire pentru montaj instalatii auto GPL, pentru toate service-urile care activeaza in domeniul GPL auto si vor sa isi imbunatateasca cunostintele si nivelul tehnic de pregatire al personalului astfel incat sa fie conform cerintelor grupului AGR Autogas Group"

Despre AGR Autogas Group

Monteaza GPL te ajuta sa economiseti bani circuland cu masina. Programeaza-te la montaj pentru o instalatie GPL dedicata pentru masina ta si vei economisi pana la 50% din banii pentru combustibil.
Instalatia GPL este o solutie ideala folosita in toata Europa pentru reducerea noxelor dar si pentru pretul scazut al acestui combustibil.
Detalii despre instalatia GPL potrivita pentru masina ta poti afla direct de la inginerii AGR Autogas Group, apeland numarul de relatii clienti 0733 733 200.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agr-autogas-group/lansarea-programului-anual-de-pregatire-profesionala-pentru-montaj-revizii-si-reparatii-pentru-instalatii-auto-gpl