“Masina monteazaGPL.ro” prezentata la Raliul Aradului

BUCURESTI - 13 mai 2015

Comunicat tip General in Auto, Monden / Lifestyle, Sport

Live site

Intre 7 si 9 mai, echipa AGR Autogas Group a fost prezenta la editia a saptea a Raliului Aradului organizata de catre fostul nostru campion mondial la box, Mihai Leu. Si de aceasta data au concurat nume mari: Rashid Al Ketbi din Emiratele Arabe Unite, Simone Tempestini din Italia si Lukas Kostka din Slovacia care s-au aflat printre favoritii acestei competiti.

Instalatii GPL AGR - www.monteazagpl.ro

Instalatii GPL AGR - www.monteazagpl.ro

Deschiderea acestei competitii a fost incendiara, centrul Aradului fiind plin de oameni veniti sa vada autoturismele care vor concura dar si iepurasii de la Playboy veniti sa sustina pilotii inainte de cursa. Castigatorul editiei anterioare, Rashid Al Ketbi s-a bucurat primul de atentia fetelor de la Playboy care i-au spalat masina inainte de cursa.

In aceasta competitie, Simone Tempestini, fiul lui Marco Tempestini s-a impus la toate probele in fata contracandidatilor sai, detasandu-se clar la fiecare din probe. Pe locul doi, o tanara speranta pentru Romania s-a aflat Raul Badiu care a tinut piept intregii competitii si a obtinut locul al doilea la juniori.

A fost un eveniment reusit, un punct in plus pentru Arad in lupta pentru obtinerea in 2021 a titlului de capitala cultural Europeana si deasemenea o competitie echilibrata, concurentii calculandu-si timpii de concurs pana la ultima secunda a intrecerii.

La acest eveniment subiectul autoturismelor economice si ecologice a fost la inaltime sustinandu-se idea organizarii unui Raliu cu masini Eco cu instalatie GPL.

Vedeta competitie, “Masina MonteazaGPL.ro” impreuna cu echipa AGR Autogas Group au sustinut concurenti atat la start cat si la sosire fiind ajutati indeaproape de iepurasii de la Playboy si baietii de la KIA Motors, creand cu totii impreuna o atmosfera extraordinara pe toata perioada Raliului. In timpul competitiei s-a consumat bere, evident fara alcol oferita de echipa Bergenbier Romania.

Mihai Leu impreuna cu sotia sa Anna fiind principalii organizatori ai acestui eveniment  au fost in continua agitatie pana la finalul competitiei. Premierea a avut loc la Hotel Continental din Arad unde toate echipele au sarbatorit: unele victoria, altele debutul sau participarea.

“Ii multumim domnului Mihai Leu pentru invitatia de a participa la acest Raliu, il felicitam pentru organizare  si ii dorim multa sanatate si in continuare la cat mai multe evenimente de succes ca acesta.”

Despre AGR Autogas Group

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul, instalatiilor auto de gaz precum si , montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

AGR Autogas Group a infiintat in Bucuresti cel mai mare Centru de Conversie GPL din Sud Estul Europei. Firma detine o echipa valoroasa de specialisti in domeniu care dezvolta permanent produsele, scolarizeaza service-urile partenere, testeaza si omologheaza produsele noi.

Prin efectuarea testelor si incercarilor la Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 17 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto GPL importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4, Euro5 si Euro 6 cu putere intre 28 kw si 430 kw.

In acest moment detinem pozitia de lider pe acest segment de activitate, fapt datorat unui volum mare de vanzare si a calitatii produselor oferite, precum si datorita oferirii unui suport tehnic post vanzare.