Noul FIAT Tipo cu GPL

BUCURESTI - 21 aprilie 2016

Comunicat tip General in Auto, Sport, Logistica/Transport

Live site

Daca in anii precedenti pe piata auto din Romania existau numai cateva variante de autoturisme echipate cu GPL la 0 Km, dupa lansarea Noului Fiat Panda si Qubo cu GPL din 2013, foarte multi dintre importatorii auto au incercat sa preia aceasta idee si sa acceseze aceasta piata care este in continua crestere.

instalatii-gpl-agr-tomasetto

instalatii-gpl-agr-tomasetto

In piata romaneasca au mai fost lansate variante cu GPL la Dacia, Hyundai sau Suzuki dar care nu s-au bucurat de prea mult succes, multi dintre oameni fiind inca reticenti la variantele de combustibili alternativi sau altii preferand varianta de montaj aftermarket in centrele AGR din toata tara.    

In acest an ne propunem impreuna cu partenerul nostru Auto Italia, o noua lansare de succes pentru un model deja premiat la Geneva ca Best Seller pentru 2016: FIAT Tipo este noua vedeta a autoturismelor cu combustibili alternativi, ecologici. Latura ecologica nu este inca la moda in Romania, latura economica insa, surade oricarui sofer care circula zilnic. Astfel conducand un Fiat Tipo cu GPL timp de 7 ani, din diferenta de pret benzina – GPL se poate amortiza intregul autoturism.

Graficul reprezinta evoluţia lunara a economiei realizate pentru autoturismul Fiat Tipo, folosind combustibil GPL in condiţiile in care se parcurg 50km/zi, 100 km/zi si 200 km/zi precum si economia totala realizata pentru aceste perioade. Fiecare punct reprezintă valoarea economiei pentru luna respectiva. Cu linia punctata s-a determinat valoarea medie a economiei lunare in aceasta perioada. Calculele au fost realizate avându-se in vedere consumul mixt (combinat) de benzina pentru un autoturism Fiat Tipo de 6,3litri/100km si de creşterea consumului  de GPL cu 10% fata de consumul de Benzina. Preturile la GPL si Benzina sunt cele real înregistrate in ultimii 7 ani (02.2009 – 02.2016) prezentate in fig.1. Calculul a fost realizat in 3 variante de rulaj: 50 km/zi (1500 km/luna) cazul unui utilizator obisnuit, 100 km/zi (3000 km/luna) cazul unei masini de distributie  si 200 km/zi (6000 km/luna) cazul unui taximetrist.

Despre AGR Autogas Group

AGR Autogas Group

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul, instalatiilor auto de gaz precum si , montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

AGR Autogas Group a infiintat in Bucuresti cel mai mare Centru de Conversie GPL din Sud Estul Europei. Firma detine o echipa valoroasa de specialisti in domeniu care dezvolta permanent produsele, scolarizeaza service-urile partenere, testeaza si omologheaza produsele noi.

Prin efectuarea testelor si incercarilor la Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 17 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto GPL importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4, Euro5 si Euro 6 cu putere intre 28 kw si 430 kw.

In acest moment detinem pozitia de lider pe acest segment de activitate, fapt datorat unui volum mare de vanzare si a calitatii produselor oferite, precum si datorita oferirii unui suport tehnic post vanzare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agr-autogas-group/noul-fiat-tipo-cu-gpl