Veste excelentă pentru șoferii care vor să facă economii: AGR Autogas Group a lansat noul catalog de kituri GPL dedicate

BUCURESTI - 26 februarie 2015

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Retail

Live site

București, 26 februarie - AGR Autogas Group a lansat noul catalog de kituri GPL dedicate, care prezintă ultimele noutăți în materie de GPL. Catalogul conține instalații GPL pentru peste 400 de modele de autoturisme și în total, 4.500 de variante de instalații GPL, stucturate în patru categorii de produs: Linia Economică, Linia Universală, Linia Dedicată și Linia Platinium.

AGR Autogas Group - Kit GPL Dedicat

AGR Autogas Group - Kit GPL Dedicat

Practic, doritorii pot să aleagă, dintr-o gamă largă de produse, în funcție de autoturism, precum și de posibilitățile de montaj și cele financiare.

Instalațiile GPL au fost selectate de către inginerii AGR, raportându-se la caracteristicile fiecărui autoturism: capacitatea motorului, strategia de injecție, vechimea autoturismului și posibilitățile de montaj.

“Pentru mulți șoferi este important costul carburantului, iar GPL-ul oferă o economie substanțială față de prețul benzinei, care se pare că va exploda din nou. Acest catalog vine în întâmpinarea lor, oferindu-le numeroase soluții, reprezentând totodată pentru clienții și partenerii noștri, garanția calității și a siguranței.” , declară Silviu Raicea, director comercial AGR Autogas Group.

Catalogul 2015 este prezent în magazinele Praktiker, Auchan și la cei 70 de reprezentanți AGR din toată țara. Totodată, începând de anul acesta, utilizatorii pot vizualiza variantele de instalații GPL potrivite pentru mașina lor și se pot programa pentru montaj la unul dintre centrele AGR Autogas Group prin intermediul site-ului www.monteazaGPL.ro.

Primul catalog de kituri GPL dedicate a fost lansat în anul 2009 și a adus beneficii întregii piețe de auto GPL din România, fiind un ajutor pentru toate service-urile autorizate de AGR în ceea ce privește montajul, alegerea și ofertarea instalației corespunzătoare pentru fiecare autoturism în parte.

Pe lângă cele patru linii de produs ce acoperă toată gama de autoturisme pe benzină cu injecție multipunct, AGR România a lansat și noile produse de la Prins, ce acoperă în mare parte motorizările cu injecție de tip FSI, TSI, TFSI .  AGR Autogas Group și Prins au lansat și în România modelele de instalații GPL cu injecție lichidă de gaz “Direct Liqui Maxx”, care folosesc injectoarele de benzină ale mașinii, iar pornirea se poate face direct pe GPL, astfel utilizatorii vor putea economisi și mai mult.

Despre AGR Autogas Group

AGR Autogas Group a luat ființă în anul 1999 având ca principal obiect de activitate producția, dezvoltarea și omologarea instalațiilor auto de gaz precum și montajul, distribuția și asigurarea suportului tehnic pentru întreaga rețea națională de service-uri partenere.

Compania deține cel mai mare centru de conversie din sud-estul Europei care funcționează atât ca centru de pregătire pentru parteneri cât și ca service dedicat montajului și întreținerii instalațiilor auto de gaz. Prin efectuarea testelor și încercărilor de către Registrul Auto Român, AGR Autogas Group a obținut un număr de 25 de Licențe și Certificate de Conformitate pentru instalațiile auto de gaz importate, fiind în măsură să propună pe piața din România instalații GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzând aici și autoturismele de ultimă generație echipate cu motoare având nivel de emisii poluante Euro4, Euro5 si autoturisme cu sistem de injecție directă de benzină.

Împreună cu producatorii de componente, AGR Autogas Group dezvoltă în continuare produse noi pentru păstrarea unui nivel calitativ excepțional al instalațiilor și răspunde cu succes provocărilor lansate de producătorii de autoturisme prin introducerea celor mai performante sisteme de injecție