Agrafa Print Services revitalizeaza piata tipariturilor digitale

BUCURESTI - 21 martie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Agrafa Print Services, un jucator principal de pe piata tipariturilor digitale din Bucuresti, investeste intr-un nou aparat performant de tiparire, care va permite oferirea unor preturi de lista mai mici si produse la o calitate mai buna. Noul aparat a fost deja instalat si este in teste, urmand ca productia efectiva sa inceapa in cateva zile.

Logo Agrafa

Logo Agrafa

Agrafa Print Services a achizitionat un nou echipament de print, productie japoneza de ultima generatie. Noul aparat furnizeaza o calitate remarcabila a imaginii, finisare avansata a produselor si va contribui la marirea capacitatii de productie cu 50% fata de nivelul actual. Acesta va asigura o imprimare usoara de pana la 3.600 de coli A4 color/ora, pe o gama variata de suporturi: hartii si cartoane lucioase, mate si cu texturi, autocolante din hartie sau PVC, filme transparente si alte tipuri de materiale similare.

 

Noul aparat poate tipari un format maxim de 330 x 483 mm la o rezolutie de 1.200 x 1.200 dpi, dispune de alimentare cu hartie de maxim 9.300 de coli online, iar consumabilele pot fi completate in timpul imprimarii fara a opri procesul de tipar. In plus, acesta dispune de o tehnologie de ultima ora care asigura reproducerea culorilor pe baza masurarii si reglajului automat al densitatii imaginii. Aceasta caracteristica va conferi produselor un aspect similar tipariturilor offset, datorita tehnologiei integrate „offset like”.

 

„Anul 2011 este un an de cotitura in business-ul nostru. Am dat startul la un amplu proces de reorganizare tehnologica la Agrafa Print Services. Avem in plan investitii majore prin care vom scadea considerabil costurile de productie si, implicit, preturile produselor noastre. Vrem sa revitalizam astfel piata tipariturilor digitale si suntem increzatori ca putem face asta prin produse de o calitate superioara, la preturi mai mici”, a declarat Mihai Baciu, director general la Agrafa Print Services.

Taguri: serviciiprintagrafatiparituri
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agrafa-print-services-srl/agrafa-print-services-revitalizeaza-piata-tipariturilor-digitale