Tipărim 1.000.000 de cărți de vizită anual, iar de acum putem și mai mult

BUCURESTI - 9 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C, Farmaceutic

Cifrele din ultimii doi ani indică un progres al companiei Agrafa Print în ceea ce privește capacitatea de producție. Din 2017 până astăzi am tipărit 2.931.500 de cărți de vizită, dintre care 901.100 doar în primele 10 luni ale anului 2019. Asta înseamnă peste 1.000.000 de cărți de vizită pe an. Cifrele indică faptul că mii de oameni folosesc cărțile noastre de vizită. Automat, și mai mulți oameni primesc cel puțin o carte de vizită produsă la Agrafa Print. Pe viitor ne-am propus să depășim aceste cifre printr-o nouă achiziție, o nouă mașină de tăiat automată care mărește viteza de producție și îmbunătățește calitatea finisării.

Agrafa Print - Un prieten cu tehnologie avansata!

Noua achiziție este o tehnologie japoneză, Duplo DC 616 Pro, care taie automat 100 de cărți de vizită în mai puțin de 1 minut, cu o precizie de 0,3 mm. Pe lângă tăiere, tehnologia mașinii Duplo DC 616 Pro mai poate realiza biguire și perforare fără crăpături la imprimarea digitală și poate fi utilizată în procesul de producție al cărților de vizită, pliantelor, mapelor, etichetelor, biletelor cu perfor, voucherelor și al altor materiale publicitare și instrumente de marketing necesare diverselor domenii de afaceri.

Mașina este asistată de calculator de unde se pot seta diverse comezi de tăiere și de finisare. Formatele se ajustează total și automat, de la o comandă la alta, prin citirea unor coduri de bare tiparite pe o coală, cu ajutorul unei camere video încorporate care declanșează apoi programul de taiere. Practic se creează programe de tăiere pentru fiecare produs în parte, unul pentru formatul de tăiere al cărților de vizită și altul pentru formatul de tăiere al cărților poștale. Se pun colile una peste alta în mașină, iar mașina citește codurile de bare și știe cum să taie ambele comenzi, una dupa alta, fără a fi nevoie de o altă intervenție. Pe lângă codul de bare pentru setarea formatului de tăiere, se printează și un „registration mark" care corectează eventuale deviații ale tiparului pe coli la fiecare coală în parte. La final tăierea este perfectă pe fiecare bucată, chiar dacă printul a avut inițial vreo deviație. Totodată, mașina de tăiat este dotată cu cel mai modern sistem de preluare a colilor, dar și cu un senzor cu ultrasunete care detectează dacă au fost preluate mai multe coli în același timp. La final, noua mașină de tăiat ne asigură și un management mai bun pe partea de reciclare, deoarece  sortează singură resturile de hârtie rezultate în urma operației de tăiere și le livrează separat de produsul finit, fiind mai simplă sortarea deșeurilor pe care noi le trimitem pe care apoi le trimitem centrelor de colectare.

Mașina de tăiat Duplo DC 616 Pro este considerată cea mai bună tehnologie existentă pe piața actuală deoarece dotările de mai sus cresc capacitatea de producție prin viteza de tăiere și prin calitatea finisărilor.

Agrafa Print

Un prieten cu tehnologie avansata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agrafa-print-services-srl/tiparim-1-000-000-de-carti-de-vizita-anual-iar-de-acum-putem-si-mai-mult