www.tipar-digital.ro – un nou site lansat sub marca Agrafa Print

BUCURESTI - 12 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

După ce a relansat luna trecută cel mai complex site din industria tipografică - www.agrafa.ro, compania Agrafa Print continuă procesul dezvoltării creând şi publicând www.tipar-digital.ro

www.tipar-digital.ro

www.tipar-digital.ro

Noul site lansat sub marca Agrafa Print vine în ajutorul tuturor consumatorilor de tipar digital, prezentându-le acestora detalii şi aspecte relevante, prin care să poată înţelege cu uşurintă întregul proces.

 

Categoriile site-ului www.tipar-digital.ro sunt organizate într-o formă simplă şi accesibilă oricărui utilizator, prezentând pe rând conceptul de tipar digital, istoria şi evoluţia tiparului în general, precum şi metode de tipărire, însoţite de argumente şi exemplificări detaliate. Pe lângă acestea, noul site mai conţine informaţii utile legate de pregătirea materialelor pentru tipar (DTP), utilizarea şi utilitatea tiparului digital, prezentarea pe larg a conceptului de management al culorii sau detalii privind procesarea digitală a imaginilor.

Iar celor care activează în industria marketingului şi a publicităţii, www.tipar-digital.ro le prezintă avantajele utilizării materialelor de promovare realizate cu ajutorul tiparului digital şi modalităţi de folosire eficientă a acestora în vederea influenţării deciziei de cumpărare ori a creşterii notorietăţii unui brand în rândul consumatorilor.

Chiar în condiţiile digitalizări accentuate din domeniul marketingului şi comunicării, tiparul digital este răspunsul cel mai eficient al industriei tipografice la o piaţă care impune termene de livrare din ce în ce mai scurte, având avantajul competitiv al rapidităţii şi al adaptabilităţii, precum şi posibilitatea adresării personalizate a publicului ţintă.

Despre Agrafa Print Services

Înfiinţată în anul 2004, Agrafa Print Services este o companie specializată în tipar digital cu o vastă experienţă în domeniul producţiei publicitare, ce poate realiza o gamă largă de tipărituri şi imprimări promoţionale în tiraje mici şi mijlocii: cărţi de vizită, CD-uri personalizate, etichete, pliante, postere, obiecte personalizate etc. Pe lângă acestea, oferă şi servicii de concepţie, prelucrare grafică, finisări tipografice, manoperă şi livrare a materialelor. Fiind o companie permanent conectată la tendinţele pieţei, Agrafa Print îşi consolidează renumele prin capacitatea de a pune la dispoziţia clienţilor săi a celor mai noi şi rapide servicii din piaţă. Astfel, peste 15.000 de persoane din diferite domenii de activitate folosesc cărţi de vizită sau produse personalizate la Agrafa Print.

În portofoliul online al companiei se mai regăsesc: www.pucu.ro - prima aplicaţie online pentru designul şi producţia cărtilor de vizită, www.mousepads.ro - un proiect iniţiat ca urmare a creşterii cererilor pentru acest produs, ce oferă o varietate de forme şi culori de personalizare şi www.qr-code.ro - primul site din România dedicat atât informării asupra codurilor QR, cât şi generării şi printării acestora pe diferite suporturi.