Agregat

Definitie Agregat

1. In industrie, grup de masini care lucreaza impreuna pentru realizarea unei anumite operatii tehnice.2. Din punct de vedere economic, un indicator sau marime statistica cu care se masoara, compara si caracterizeaza activitatea economica a unei tari, obtinut prin insumarea, dupa anumite reguli, a unor operatii, fluxuri sau rezultate economice realizate de agentii (unitatile) din tara respectiva.Termenul a aparut in contabilitatea nationala sau sistemul conturilor nationale. Intr-o serie de tari, pentru a desemna acelasi continut, se foloseste termenul de indicator sintetic.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Agregat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Agregat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Agregat. Definitiile termenilor despre Agregat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Agregat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Agregat.