Revista Agrointeligenţa şi Miciproducatori.ro demarează un parteneriat de promovare a fermierilor şi artizanilor români

BUCURESTI - 3 februarie 2014

Comunicat tip General in Agricultura

În premieră pentru agricultura românească, revista Agrointeligența și Miciproducători.ro demarează un parteneriat online pentru promovarea micilor fermieri și a artizanilor români. În cadrul colaborării, în fiecare săptămână, povestea unuia dintre membrii Miciproducători.ro va fi prezentată pe www.agrointel.ro, cel mai citit site de agribusiness din România.

”Încă de la lansarea noastră în martie 2013, am promovat conceptul de agricultură inteligentă, vorbind aici, în primul rând, de oamenii din agribusiness care nu doar produc, ci știu și cum să își vândă recolta într-un mod deștept, asigurându-și un loc stabil pe o piață dinamică. Ne bucurăm să putem sprijini o inițiativă atât de utilă cum este portalul Miciproducători.ro, un loc unde fermierii și artizanii români își pot promova produsele gratuit, iar consumatorii pot găsi legume, fructe, brânzeturi sau preparate din carne comercializate direct de la agricultori și crescători de animale din toată țara”, a declarat Vlad Macovei, director Agrointeligența.

”Am pornit proiectul nostru din dorința de fi un sprijin pentru micii producători din România, acei fermieri sau artizani care au produse foarte bune, sănătoase, de calitate, așa cum numai rețetele tradiționale și agricultura făcută cu suflet pot oferi. Din păcate, exact acești români excepționali și produsele lor nu ajung în marile magazine, nu sunt, de multe ori promovați așa cum merită. Din acest motiv, parteneriatul online cu revista Agrointeligența va fi, sperăm noi, unul care să se constituie într-o mână de ajutor oferită oamenilor care trudesc cu toată inima pentru a produce mâncare sănătoasă și obiecte de artizanat autentic”, a declarat Karina Mereuță, fondator și manager MiciProducatori.

Despre Agrointeligența

Brandul Agrointeligența a fost lansat oficial în martie 2013 și a devenit încă din prima lună lider de audiență pe piața mass-media agricolă din România. În prezent, Agrointeligența include site-ul www.agrointel.ro – cel mai citit portal de știri din agribusiness din România și revista lunară Agrointeligența cu un tiraj de 7.000 de exemplare și distribuită împreună cu săptămânalul economic Capital și prin intermediul colaboratorilor și al abonamentelor directe.

Despre Miciproducatori.ro

Platforma online MiciProducatori.ro vine ca un răspuns la cererea tot mai mare de produse românești și este menită să îi pună în contact direct pe producătorii români cu consumatorii individuali sau cu cei din categoria HORECA. Producătorii și artizanii români pot deveni GRATUIT membri ai Miciproducatori.ro, iar oferta la lor va fi disponibilă pentru oricine își dorește să mânânce sănătos, să achiziționeze artizanat autentic românesc, direct de la fermier sau de la micul artizan.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agrointeligenta/revista-agrointeligenta-si-miciproducatori-ro-demareaza-un-parteneriat-de-promovare-a-fermierilor-si-artizanilor-romani