agrointeligenta    

Comunicate de presa si evenimente pe tema agrointeligenta

 • agrointeligenta

  Bucuresti - 3 February 2014

  Comunicat de PRAXIS MEDIA & CONSULTING

  În premieră pentru agricultura românească, revista Agrointeligența și Miciproducători.ro demarează un parteneriat online pentru promovarea micilor fermieri și a artizanilor români. În cadrul colaborării, în fiecare săptămână, pove ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: agricultura , producatori , agrointeligenta , site de agricultura , producatori agricoli

  Vezi toate comunicatele de presa despre agrointeligenta

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul agrointeligenta.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la agrointeligenta. Informatiile despre agrointeligenta cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul agrointeligenta, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la agrointeligenta, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.