Finalizarea implementării proiectului „Grant pentru capital de lucru Agrokiss SRL"

Carpinis - 10 martie 2023

Comunicat tip General in Agricultura

Agrokiss SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ” Grant pentru capital de lucru Agrokiss SRL” proiect nr RUE 3426 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituite prin OUG nr 61/2022.

-

-

Implementarea proiectului s-a derulat începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Anteprenoriatului si Turismului (MAT) si Agentia pentru IMM, Atragerea de Investitii si Promovarea Exportului ( AIMMAIPE)

 

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea financiara a companiei Agrokiss SRL in contextul crizei provocate de COVID-19.

 

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

 

Valoarea proiectului este de  682.810,20 lei (valoarea totala) din care : 593.748 lei grant si 89.062,20 lei cofinanțare.

 

 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

 

 

 

Persoană de contact:

Kiss Nicolaie

Email: agro_kiss@yahoo.com, Telefon: 0256.365.215

Taguri: agrokiss
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agrokiss-srl/finalizarea-implementarii-proiectului-grant-pentru-capital-de-lucru-agrokiss-srl