Bogdan Hreapca renunta la lumea asigurarilor pentru a intra in administratia publica

BUCURESTI - 24 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Administratie Publica

In vara acestui an, Bogdan HREAPCA, fost Chief Executive Officer al London Brokers a decis sa se alature echipei de functionari publici ai noului primar Sorin Oprescu, ocupand in prezent pozitia de Director General al Directiei Generale de Dezvoltare, Investitii si Planificare Urbana.

La 35 de ani, Bogdan Hreapca are in subordinea sa directiile de: urbanism si amenajarea teritoriului, administrare patrimoniu, evidenta imobiliara si cadastrala, investitii, invatamant, cultura si dezvoltare turism.

“Decizia de a renunta la lumea asigurarilor pentru a intra in administratia publica este bazata pe dorinta mea de a deveni mult mai activ in rezolvarea unor problemele sociale. Stiu ca domeniul administratiei publice nu se bucura de prea multa populariate, eu insa consider ca este o excelenta oportunitate de a schimba ceva pentru comunitatea in care traiesc.Eu unul m-am saturat sa primesc acasa trei adrese de la primarie cu 3 raspunsuri diferite, m-am saturat sa se spuna despre Bucuresti ca este un oras urat si neprietenos, de aceea cred ca acum am o sansa sa schimb ceva, ” a declarat Bogdan Hreapca, Director General al Directiei Dezvoltare, Investitii si Planificare Urbana din cadrul Primariei Capitalei.

Despre AheadIdea

Absolvent al Facultatii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, detinator al unor diplome si certificate in domeniul asigurarilor si reasigurarilor, Bogdan HREAPCA a ocupat de-a lungul timpului diferite functii de management in cadrul unor companii de asigurari si de brokeraj.

Alina Radoi, Heads Manager, Ahead Idea PR & Events, tel: 0723 857 778.

magazinuldeidei@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aheadidea/bogdan-hreapca-renunta-la-lumea-asigurarilor-pentru-a-intra-in-administratia-publica