Economisești chiar și 45% cu un proiect de casa de la AIA Proiect Birou de proiectare

BUCURESTI - 8 septembrie 2016

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, Imobiliare

Optimizarea casei încă din faza de proiectare combinată cu tehnicile de eficientizare a consumului energetic reprezintă cheia economiilor pe care AIA Proiect Birou de proiectare o pune la dispoziția beneficiarilor săi în orice proiect de casa pe care îl pune în operă.

Un proiect de casa de la AIA Proiect Birou de Proiectare poate salva pana la 45% din investitia initiala.

Un proiect de casa de la AIA Proiect Birou de Proiectare poate salva pana la 45% din investitia initiala.

 Are you rich enough to buy cheap things? 

English proverb

Este binecunoscut faptul că investiția în realizarea unei case este semnificativă, de cele mai multe ori oamenii o fac doar o dată în viaţă și toate incep cu un proiect, un proiect de casa. Din dorința unor costuri cât mai mici, mulți viitori proprietari aleg să-și stabilească unicul criteriu de selecție a ofertelor prețul. Chiar și în acest caz, un proiect de casa bine gândit poate salva investiția facută și aduce economii semnificative bugetului prevăzut deoarece prin optimizarea inițială a spațiilor, alegerea materialelor și instalațiilor potrivite și desfășurarea corectă a etapelor construcției fac diferența. O diferență mare când spunem că sunt cazuri în care investiția inițială poate fi și de 1,45 ori mai mare în lipsa unei abordări profesioniste (conform studiului efectuat și publicat de NEEA si preluat de AIA Proiect Birou de proiectare). Evoluția în domeniul execuției nu a ținut pasul cu tehnologia dar înainte de toate, un proiect de casa bine făcut vă poate arăta atât punctele tari dar și punctele slabe ale viitoarei locuințe, se pot aduce îmbunătățiri încă înainte ca primul leu să fi fost cheltuit pe materiale și se pot simula situații pe care viitorul proprietar nu le-ar afla în alte cazuri decât la finalizarea construcției sau chiar mult mai târziu.

Un exemplu în sprijinul celor prezentate mai sus ar fi că specialiștii AIA Proiect Birou de proiectare pun la dispozitia beneficiarului unui proiect de casa achiziționat costurile pe care aceasta le va avea cu încălzirea și cu răcirea viitorului imobil încă din faza de propunere şi cu asigurarea confortului interior în general. Optimizarea unui proiect de casa de la AIA Proiect Birou de proiectare ține de mai multe coordonate exacte și nu îl costă pe beneficiar decât timpul petrecut pentru înțelegerea soluției propuse iar în schimb salvează costuri inutile atât cu materialele cât și cu instalațiile care vor răspunde eficient necesităţilor şi dorinţelor beneficiarului.

Optimizarea casei încă din faza de proiectare combinată cu tehnicile de eficientizare a consumului energetic făcută de personal specializat în domeniul performanței energetice pentru clădiri reprezintă cheia economiilor pe care AIA Proiect Birou de proiectare pune la dispoziția beneficiarilor săi în orice proiect de casă pe care îl pune în operă. Orice proiect de casa de la AIA Proiect Birou de proiectare este personalizat și adaptat beneficiarului dar și amplasamentului. Vizualizați în secțiunea proiecte case o galerie exemplificativă pe websiteul nostru de unde puteți alege un proiect de casa optimizat.   

La AIA Proiect Birou de proiectare creăm satisfacție. Punem la dispoziția beneficiarilor întreaga noastră experiență cu scopul de a aduce un plus de valoare fiecărei idei comun dezvoltate. Fie că vorbim de un proiect rezidențial sau de un proiect industrial ori comercial de mai mare sau mai mică anvergură, îmbinăm succesul profesional, cu protecția mediului şi responsabilitatea socială.

AIA Proiect Birou de proiectare este o companie prezentă pe piața de profil din România încă din 2008 formată din oameni tineri şi pasionați. Suntem furnizori de servicii de excelență dedicate partenerilor noștri în domeniul proiectării, auditului și certificării energetice, evaluării autorizate atât pentru bunuri imobile cât și pentru bunuri mobile, studii de specialitate și servicii de cadastru. În plus, ne dorim ca blogul nostru Spațiul Domestic să devină în timp o sursă de idei și inspirație pentru oricine își dorește să traiască fericit într-un mediu care să-i faciliteze existența dar în același timp să fie protejat de modificări ireconciliabile sau distructive. Armonia ar trebui să fie dominanta principală a coexistenței noastre astfel încât generațiile viitoare să beneficieze de toate avantajele pe care noi și cei dinaintea noastră le-au avut. Un alt obiectiv general al nostru este frumosul de care avem atâta nevoie să ne înconjurăm.

Odată cu relansarea paginii oficiale AIA Proiect Birou de proiectare au fost deschise și canale de comunicații social media cu accentul pe pagina de Facebook, Google+ şi contul de Twitter al blogului nostru Spațiul Domestic.

Contribuim la îndeplinirea viselor, transformăm ideile clienților noștri în realitate. Urmărim să dezvoltăm parteneriate pe termen lung, bazate pe încredere și susținute de dorința de a pune în operă obiectivele beneficiarilor noștri.

 Afla de la noi mai multe despre un proiect de casa! Alege profesionistii in domeniul proiectarii, alege AIA Proiect – Birou de proiectare!

Despre AIA Proiect - birou de proiectare si servicii auxiliare

AIA Proiect este un birou de proiectare în România din 2008 format din oameni tineri si pasionați. Furnizori de servicii de excelență dedicate partenerilor, echipa AIA Proiect este multidisciplinară și acopera cu succes domenii precum arhitectura, ingineria, performanța energetică și evaluarea oferind servicii de proiectare, audit energetic, evaluare imobiliara și bunuri mobile, studii de specialitate și cadastru.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aia-proiect-birou-de-proiectare-si-servicii-auxiliare/economisesti-chiar-si-45-cu-un-proiect-de-casa-de-la-aia-proiect-birou-de-proiectare