DAMES, brandul de fashion, se extinde în sfera digitală prin lansarea aplicației mobile

Iasi - 25 septembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Politic

DAMES, brandul românesc cu articole vestimentare pentru femei, își extinde sfera digitală cu lansarea aplicației mobile ce oferă clienților săi o experiență de cumpărături modernă și personalizată.

Tinura DAMES

Tinura DAMES

Cu o cifră de afaceri de 1.400.000 de euro în ultimul an și 70 de angajați, brandul DAMES este prezent pe piața modei din România din anul 2010, cu locația la Iași și a devenit cunoscut pentru ținutele de damă elegante și feminine, personalizate pe dimensiunile fiecărei cliente. Cu o misiune clară de a aduce unicitate în garderoba fiecărei femei, brandul s-a concentrat întotdeauna pe calitatea materialelor și designul deosebit.

În calitate de experți în imprimeria digitală, echipa DAMES pune un accent deosebit pe utilizarea responsabilă a materialelor textile. Cu tehnologia de imprimare digitala si personalizare pe dimensiunile clientei, brandul minimizează risipa de materiale și oferă produse de calitate, delicate, elegante și la preturi atractive.

"Brandul DAMES a luat naștere din pasiunea noastră pentru modă și dorința noastră de a oferi femeilor românce o experiență unică în materie de modă. Cu aplicația mobilă DAMES, aducem moda direct în palma doamnelor și domnișoarelor, oferindu-le o modalitate mai ușoară și mai comodă de a explora colecțiile noastre unice și de a-și personaliza ținutele preferate", a declarat directorul general, Simona Ciobotaru.

Aplicația mobilă DAMES are ca scop să dezvolte o comunitate loială în jurul brandului, să fidelizeze clienții existenți și să atragă noi clienți prin oferirea de conținut reconfortant și dedicat. Ușor de utilizat, aplicația conține atât articolele vestimentare ce pot fi comandate, cât și ultimele oferte pentru a fi la curent cu toate noutățile brandului. De asemenea, aceasta are implementată și o secțiune de mesaje, unde clienții pot trimite întrebări și nelămuriri, iar ulterior, vor primi un răspuns în cel mai scurt timp.

Dorim să aducem clientele DAMES mai aproape și să formăm o comunitate a femeilor elegante și cu atenție deosebită asupra aspectului fizic. Prin produsele noastre, asigurăm unicitatea în garderoba fiecărei doamne și îi oferim posibilitatea de a se simți specială și încrezătoare în sine.” – continuă Simona Ciobotaru.

Lansarea aplicației mobile DAMES vine cu un cadou de bun-venit, clientele beneficiază de o super promoție, 30% reducere la prima comandă făcută din aplicație, cu codul ce va putea fi introdus la ultima etapă a achiziției. Acesta va fi valabil în prima lună de la lansare, respectiv până la data de 25.10.2023.

Aplicația mobilă poate fi găsită gratuit, atât pe Android – link aplicație: https://bit.ly/3Rs7ywH - cât și pe IOS – link aplicație: https://apple.co/3Rs4JMd

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aida-gabor/dames-brandul-de-fashion-se-extinde-in-sfera-digitala-prin-lansarea-aplicatiei-mobile