Ascendis pregateste o noua generatie de lideri in AIESEC Bucuresti

BUCURESTI - 12 februarie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Local Committee Conference (LCC ‘09) este numele conferintei in care AIESEC Bucuresti, cea mai mare organizatie de studenti condusa de tineri din lume, si-a ales conducerea pentru mandatul 2009/2010. Rezultatul celor 3 zile de vot, dezbateri si decizii din cadrul LCC 2009 a fost luat cu deplina responsabilitate si incredere pentru viitor.

Noua generatie de lideri AIESEC Bucuresti este formata din:

Presedinte AIESEC Bucuresti: Raluca Samsonov
Vice Presedinte InComing Exchange(Programul de Stagii de Practica Internationala – dedicat studentilor din strainatate): Madalina Kmen
Vice Presedinte OutGoing Exchange (Programul de Stagii de Practica Internationala – dedicat studentilor din Romania): Razvan Radu
Vice Presedinte Comunicare: Tudor Bercea
Vice Presedinte Resurse Umane:Andreea Balaci
Vice Presedinte Relatii Externe: Elena Filip
Vice Presedinte Finante: Mircea Tudose

“Pe cei 6 AIESECeri alesi acum ii asteapta o experienta de curaj, responsabilitate si gandire strategica pe care foarte putini oameni o traiesc la varsta asta si de a carei calitate va depinde drumul celei mai vechi organizatii internationale de tineri. Noi, echipa curenta de board, le uram claritate in decizii, intelepciune in abordare, rezultate surprinzatoare, ambitii demne de forta AIESEC si capacitatea de a fi mereu aproape de oamenii din echipele lor', a declarat Oana Toiu, actualul Presedinte AIESEC Bucuresti.

Pregatirea necesara pentru a conduce timp de un an o organizatie atat de complexa este asigurata de compania de training si consultanta Ascendis, partener educational AIESEC Bucuresti de mai bine de 3 ani. In urmatoarele doua luni, o echipa formata din trainerii si consultantii Ascendis, alaturi de alumnii si trainerii AIESEC va implementa un program de pregatire axat pe capacitatea de a elabora strategii, conducerea echipelor, procese de luare a deciziilor, leadership, managementul resurselor umane si cultura organizationala.

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de tineri studenti, prezenta in peste 100 de tari si teritorii, cu peste 32.000 de membri şi 60 de ani de existenta. Scopul AIESEC este dezvoltarea liderilor care sa aiba mai tarziu impactul necesar in societate. In Bucuresti AIESEC are o experienta de 19 ani in proiecte dedicate tinerilor, activitati menite sa le stimuleze implicarea activa in comunitatea locala si sa le dezvolte calitatile şi abilitatile.

Andra Costache

PR Manager

0751.25.44.55

andra_costache@aiesec.ro