O noua generatie de lideri in AIESEC Bucuresti

BUCURESTI - 19 decembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Intre 14-17 decembrie, in Busteni a avut loc conferinta Local Committe Conference 2008/2009 (LCC), in cadrul careia au fost realizate alegerile pentru viitoarea Echipa de conducere a AIESEC Bucuresti, pentru urmatorul mandat.

Din 30 de membrii cu drept de vot si participare, 3 candidati pentru pozitia de Presedinte si 14 pentru pozitiile de vicepresedinte si-au dovedit curajul si experienta intr-un maraton de prezentari electorale si sesiuni de intrebari. Pe parcursul celor 3 zile de conferinta cei 17 candidati si-au pus in valoare atat abilitatile de leadership cat si cele de comunicare in discutiile de panel si in interviurile individuale la care au luat parte.

In urma rezultatelor Conferintei, cei care vor reprezenta cu succes AIESEC Bucuresti anul urmator sunt:
Vice Presedinte Incoming Exchange: Alexandru Ariton
Vice Presedinte Communication: Titus Capilnean
Vice Presedinte Talent Management: Raluca Samsonov
Vice Presedinte External Relations: Carmen Oprea
Vice Presedinte Finance: Iolanda Trandafir
Presedintele AIESEC Bucuresti pe mandatul 2008/2009 este Oana Toiu, actual Vice Presedinte Comunicare.

Intensitate si responsabilitate. Acestea sunt cuvintele care redau cel mai bine atmosfera de la Local Committe Conference, deoarece fiecare moment a fost trait la maxim de catre persoanele implicate si fiecare decizie a fost luata in cunostinta de cauza.
Atat pentru membrii noi, cat si pentru membrii cu experienta, LCC a reprezentat o demonstratie de atitudine, o dorinta de schimbare si un devotament impresionant pentru munca voluntara depusa zilnic.
“A fost o conferinta reusita cu un mare impact asupra viitorului organizatiei.Nu am mai vazut niciodata atatia candidati marturisindu-si dragostea pentru ceea ce inseamna AIESEC in viata lor si pentru munca depusa zilnic aici.” a declarat un nou membru.

Noua echipa isi va incepe mandatul in mod oficial la data de 1 mai 2007, pana atunci fiind programata tranzitia intre cele doua echipe de conducere.
Viitoarea generatie de lideri din AIESEC Bucuresti isi propune sa aduca prospetime in conducerea organizatiei, sa continue lista cu rezultate extraordinare,si sa aiba un mai mare impact catre oameni si societate.

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de tineri, prezenta in 100 de tari si teritorii, cu peste 23.000 de membrii si 60 de ani de existenta.Scopul AIESEC este dezvoltarea liderilor care sa aiba mai tarziu impactul necesar in societate. In Bucuresti AIESEC are o experienta de 17 ani in proiecte dedicate studentilor si stagii internationale de practica.

AIESEC Bucharest
Address: 5 -7, Mihail Moxa Street, ASE, Building C, Room 3210, Bucharest

alexandra_dinu@aiesec.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aiesec-bucuresti/o-noua-generatie-de-lideri-in-aiesec-bucuresti