O traditie de succes – Incepe a 5-a editie a proiectului AIESEC University

BUCURESTI - 15 septembrie 2011

Comunicat tip General in ONG

AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari asociatii internationale conduse de tineri, a dat startul proiectului AIESEC University. In perioada 26 septembrie - 7 octombrie 2011, tinerii sunt invitati sa participe la conferinta care le va oferi sprijinul si informatiile necesare pentru conturarea unui viitor din punct de vedere profesional.

O traditie de succes – Incepe a 5-a editie a proiectului AIESEC University

AIESEC University este un proiect de formare profesionala care are ca scop indrumarea in cariera a tinerilor din universitatile din Bucuresti si cultivarea unei legaturi pe termen lung cu domeniul corporativ.

Aflat deja la cea de-a cincea editie, proiectul AIESEC University vine in intampinarea nevoilor tinerilor, oferindu-le acestora 5 arii variate care ii va ajuta sa isi atinga perspectivele profesionale. Intre 26 septembrie si 7 octombrie, companii de top vor sustine workshopuri de:

IT&C  : 26-28 septembrie

MARKETING : 26-28 septembrie

Resurse Umane : 3-5 octombrie

Finante : 3-5 octombrie

Comunicare : 5-7 octombrie

Participantii au posibilitatea de a lua parte la mai multe aplicatii care sa le permita sa aplice experienta teoretica dobandita pe parcurs. Ba mai mult, la sfarsitul sesiunilor, fiecare participant primeste o diploma care atesta prezenta la aceste workshopuri educationale.

Testiomonialele tinerilor participanti la editia din 2010 a proiectului AIESEC University vin in mod direct in sprijinul ilustrarii importantei unei astfel de experiente. Astfel, Silvia Burciu, curent Project Manager pe AIESEC University sustine ca „participarea mea la aceasta conferinta a fost una dintre cele mai bune decizii din viata mea. Am petrecut 3 zile alaturi de traineri minuntati si foarte bine pregatiti din domenii variate. De asemenea, am cunoscut tineri la fel de entuziasti ca mine si dornici sa isi creeze un drum in viata. ”

Cristina Soreanu afirma cu incredere ca „AIESEC University a fost pentru mine piatra de inceput a unui nou drum. Desi am participat pe aria de Resurse Umane, domeniu pe care consideram la acel moment ca il cunosc, am aflat multe lucruri noi.  Plecam in fiecare zi de la sesiuni cu dorinta de a ajunge acasa si de a cauta si mai multe informatii despre ceea ce mi se impartasise. Daca ar fi sa caracterizez in cateva cuvinte ce a insemnat pentru mine AIESEC University, as spune noutate, profesionalism, pregatire practica, dar si buna organizare!”

Asadar, esti pregatit sa fii tu cel care completeaza lista testimonialelor din AIESEC University? Fa primul pas spre a-ti atinge perspectivele profesionale! Cum? Intra pe www.aiesecbucharest.ro si aplica pana pe 22 septembrie 2011 !

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 63 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut rema

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aiesec-bucuresti/o-traditie-de-succes-incepe-a-5-a-editie-a-proiectului-aiesec-university