Octavian Bellu, Maia Morgenstern, Steven van Groningen si Paul Nuber vin in cadrul „LEADERSHIP TALKS” pentru a oferi studentilor o lectie de atitudine

BUCURESTI - 29 octombrie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

La 60 de ani de la infiintare, AIESEC aduce alaturi de tineri oameni frumosi, dincolo de sticla si bariere de comunicare, intr-un spatiu in care povestile lor pot deveni lectii de viata. Octavian Bellu, Maia Morgenstern, Steven van Groningen si Paul Nuber sunt cateva dintre personalitatile care au acceptat sa-si impartaseasca experienta in cadrul „Leadership talks”-o dezbatere asupra diversitatii notiunii de leadership.

“Leadership talks”,un eveniment marca AIESEC Bucuresti, isi propune sa faciliteze interactiunea dintre generatia de studentii dornica de noi viziuni pentru viitor si generatia de oameni consacrati, totul pentru a impartasi noi perspective asupra leadership-ului in domenii precum media, sport, cultura si business.

'Misiunea esentiala a actualei generatii de leaderi din Romania este sa ajute la formarea si dezvoltarea urmatoarelor generatii de leaderi, cu obiectivul explicit ca acestia din urma sa devina chiar mai eficienti si mai valorosi decat cei din generatia actuala..' (Marius Ghenea, Presedinte PC FUN)
„Suntem o generatie de tineri care traiesc cu viteza luminii.Alergam intre facultate, construirea unei cariere inca de pe acum,internet si agitatia vietii de student alaturi de prieteni. Acum, poate mai mult ca niciodata, avem nevoie de exemple de leadership autentic.De oameni care si-au luat viata in maini si au reusit sa creeze valoare pentru ei si pentru cei din jur, indiferent daca calea aleasa a fost mediul de afaceri, sportul sau arta.”(Oana Toiu, Presedinte AIESEC Bucuresti)

„Leadership talks” va avea loc pe data de 4, 5 si 6 noiembrie in cadrul Bibliotecii Academiei Romane din Bucuresti iar membrii presei sunt invitati participe la eveniment.
Pentru mai multe detalii, este disponibil site-ul: http://leadership.aiesec.ro.

Agenda evenimentului este urmatoarea:

Marti, 4 noiembrie 2008:
12:30-13:00 “AIESEC 60 years”- Oana Toiu, Presedinte AIESEC Bucuresti
13:00-14:00 “Perspectives on leadership”- Catalin Stefanescu, moderator „Garantat 100%”, TVR1
14:00-15:00 “How leadership can change your life”- Marius Ghenea, Presedinte PC FUN
15:00-16:00 “Leadership in the spotlight”- Adrian Horobet, actor si regizor

Miercuri, 5 noiembrie 2008:
13:00-14:00 “It’s better to be a leader in the shadow or not” Maia Morgenstern, actrita de teatru si film
14:00-15:00 “Leadership in today’s life” Octavian Bellu, Presedinte ANS
15:00-16:00 “Leadership. Be the one who steps the line” Radu Moraru, moderator “Nasul”, B1TV
16:00-17:00 “The importance of young leaders. How can young people become the leaders of tomorrow” Paul Nuber, Director Executiv, Nesle Romania
17:00-18:00 “Leadership successful stories” Steven van Groningen, Presedinte Raiffeisen Romania

Joi, 6 noiembrie 2008, participantii la „Leadership talks” vor beneficia de o serie de workshopuri in domeniul afacerilor oferite de partenerii evenimentului: Euroglobal Audit & Advisory, Capgemini si nu in ultimul rand TPA Horwath Quintus.

Inscrierile in cadrul dezbaterilor “Leadership talks” vor avea loc pana la data de 2 noiembrie 2008, pe site-ul evenimentului, http://leadership.aiesec.ro.

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de tineri studenti, prezenta in peste 100 de tari si teritorii, cu peste 32.000 de membrii şi 60 de ani de existenta (www.aiesec.org). Scopul AIESEC este dezvoltarea liderilor care sa aiba mai tarziu impactul necesar in societate.In Bucuresti AIESEC are o experienta de 18 ani in proiecte dedicate tinerilor, activitati menite sa le stimuleze implicarea activa in comunitatea internationala.

Andra Costache

PR Manager

tel. 0751.25.44.55

andra_costache@aiesec.ro