Ultimele 3 zile pentru a aplica la cea mai mare organizaţie internaţională de studenţi: AIESEC

BUCURESTI - 12 octombrie 2007

Comunicat tip General in ONG

O reţea globală de dezvoltare, de 100 de ţări şi 23.000 de membrii, se deschide studenţilor români în recrutarea AIESEC din această toamnă.

Conducerea echipelor de proiect, conferinţe locale, naţionale şi internaţionale şi pregatirea continuă în cea mai mare organizaţie internaţională de studenţi sunt astăzi drumul pe care AIESEC Bucureşti îl deschide unor noi generaţii de membrii.

„ Am realizat că pentru a fi competitiv în mediul de afaceri trebuie să mă diferenţiez, să îmi construiesc propria poveste. În prezent lucrez în sediul regional al uneia dintre cele 3000 de organizatii partenere ale Programului Exchange şi coordonez un proiect care se desfăşoară simultan în 9 ţări”

Asta este o parte din povestea lui Mugur. El este numai unul dintre studenţii şi proaspăt absolvenţii care au ales să îşi construiască povestea în AIESEC.
Pe cei care îşi vor crea o poveste de studenţie care să aibă prieteni din ţări şi culturi diferite, provocări şi succese care sa le demonstreze ce pot cu adevărat, traininguri şi pregatire care să le susţina cariera, perspective şi curaj care sa le hrănească visele: http://recruitment.aiesec.ro

Pe cei a caror poveste o vom crea împreună, îi invităm să aplice până duminica, 14 octombrie, la http://recruitment.aiesec.ro

Mai mult de atât, zilnic membrii îşi dezvoltă aptitudinile practice prin proiectele noastre axate pe Finanţe, IT&C, CSR, Pieţe Emergente, Educaţie şi Antreprenoriat, conectând tinerii cu reprezentanţi de top din mediul de afaceri.

Participarea la un mediu internaţional de învăţare ajută la dezvoltarea sensibilităţii culturale şi a unei reţele sociale necesare unei cariere de succes. De aceea, de peste 40 de ani, programul Exchange oferă posibilitatea membrilor AIESEC de a-şi pune în valoare cunoştiinţele lucrând în una din cele 100 de ţări din reţeaua globală in stagii de practica platite in domenii ca management, marketing, educational, tehnic, si de dezvoltare personală în ONG-uri.

Te aşteptăm să creăm împreună poveştile de viaţă ale unei noi generaţii.

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de tineri, prezenta in 100 de tari si teritorii, cu peste 23.000 de membrii si 60 de ani de existenta.Scopul AIESEC este dezvoltarea liderilor care sa aiba mai tarziu impactul necesar in societate. In Bucuresti AIESEC are o experienta de 17 ani in proiecte dedicate studentilor si stagii internationale de practica.

Oana Ţoiu
Vicepreşedinte Comunicare
oana_toiu@aiesec.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aiesec-bucuresti/ultimele-3-zile-pentru-a-aplica-la-cea-mai-mare-organizatie-internationala-de-studenti-aiesec