'Aluminiu 100% ' - Recicleaza ! E in puterea ta .

Constanta - 14 august 2008

Comunicat tip General in ONG

AIESEC Constanta recicleaza cutiile de bere si bauturi racoritoare in cadrul proiectului « Aluminiu 100% «

Vineri , 22 august pe plaja din zona Cazino din Mamaia, va avea loc un eveniment de constientizare a populatiei , a agentilor economici si a autoritatilor publice locale cu privire la necesitatea reciclarii aluminiului.

'Aluminiu 100% ' - Recicleaza ! E in puterea ta .

Printr-o serie de activitati desfasurate de-a lungul intregii statiuni se va urmari propagarea ideii de reciclare , a avantajelor pe care le reprezinta reutilizarea materialelor , a nevoii de a pastra un mediu curat ; sustinand prin toate acestea dezvoltarea durabila. Aluminiul este reciclabil 100 la suta, contribuind astfel la protectia mediului prin economisirea resurselor naturale si a energiei. In cadrul proiectului « Aluminiu 100% » s-au colectat numai doze de bere , bauturi racoritoare si energizante de la agentii economici din Constanta si statiunea Mamaia. In Europa Occidentala, fiecare persoana foloseste in jur de 35 de cutii de aluminiu pe an. Dupa ce au fost utilizate, cel putin 50 la suta din ele sunt colectate si reciclate.
Proiectul a fost finantat de Directia Judeteana pentru Tineret Constanta si desfasurat in parteneriat cu AMEP-PACK .
AIESEC, cea mai mare organizatie de studenti, este platforma internationala ce permite tinerilor sa-si descopere si sa-si dezvolte potentialul, pentru a avea un impact pozitiv in societate.

Despre AIESEC Constanta

Pe langa cele peste 8,000 de pozitii de leadership si peste 350 de conferinte pe care le ofera celor 27,000 de membri, AIESEC are si un program de Exchange ce ofera unui numar de peste 4,500 de studenti si proaspat absolventi oportunitatea de a trai si munci intr-o alta tara.

AIESEC Constanta face parte din AIESEC Romania alaturi de alte 12 comitete locale: Brasov, Oradea, Timisoara, Sibiu, Targu Mures, Craiova, Bucuresti, Iasi, Galati, Cluj, Pitesti, Ploiesti si e parte integrala a unei retele internationale ce cuprinde 100 de tari si teritorii.


Razvan Dragu - PR Manager
Tel : 0726240080
razvan.dragu@aiesec.net