Toamna aceasta prinzi trenul spre success

Constanta - 2 octombrie 2008

Comunicat tip General in ONG

Incepand cu 1 octombrie , organizatia studenteasca AIESEC incepe recrutarea de noi membrii din principalele universitati din orasul Constanta. Campania se va desfasura pana la mijlocul lunii octombrie si va cuprinde o serie de activitati de informare si prezentare a organizatiei si a beneficilor pe care aceasta le ofera.

Pe toata durata campaniei , membrii AIESEC , imbracati in tricouri albe inscriptionate cu sloganul “Prinde trenul spre SUCCES ! “ vor imparti pliante informative si vor discuta cu studentii. De asemenea vor avea loc patru evenimente “Big Picture “ in cadrul Universitatii Ovidius si Andrei Saguna unde participantii vor intelege mai bine amploarea organizatiei si rolul avut in dezvoltarea a peste 1 milion de tineri in ultimii 60 de ani.
Poate aplica orice student cu potential interesat in dezvoltarea abilitatilor personale si profesionale si care doreste sa capete abilitati practice intr-un domeniu ca : resurse umane , IT , finante , marketing , vanzari , project management sau training.
AIESEC, cea mai mare organizatie de studenti, este platforma internationala ce permite tinerilor sa-si descopere si sa-si dezvolte potentialul, pentru a avea un impact pozitiv in societate..Pe langa cele peste 8,000 de pozitii de leadership si peste 350 de conferinte pe care le ofera celor 28,000 de membri, AIESEC are si un program de Exchange ce ofera unui numar de peste 4,500 de studenti si proaspat absolventi oportunitatea de a trai si munci intr-o alta tara.

Despre AIESEC Constanta

Pe langa cele peste 8,000 de pozitii de leadership si peste 350 de conferinte pe care le ofera celor 27,000 de membri, AIESEC are si un program de Exchange ce ofera unui numar de peste 4,500 de studenti si proaspat absolventi oportunitatea de a trai si munci intr-o alta tara.

AIESEC Constanta face parte din AIESEC Romania alaturi de alte 12 comitete locale: Brasov, Oradea, Timisoara, Sibiu, Targu Mures, Craiova, Bucuresti, Iasi, Galati, Cluj, Pitesti, Ploiesti si e parte integrala a unei retele internationale ce cuprinde 100 de tari si teritorii.
AIESEC Constanta, Razvan Dragu, Responsabil PR.
razvan.dragu@aiesec.net