Info Night - Seara oportunitatilor internationale de lucru

Locul desfasurarii: Cafe Teatru Play

Organizator: AIESEC Craiova

Evenimentul are ca scop prezentarea programului 'Exchange' desfasurat de AIESEC ce ofera studentilor din anul 3 si masteranzilor oportunitati internationale de lucru pe domeniul lor de studiu.In acelasi timp participantilor li se vor face cunoscute 4 oportunitati concrete de lucru in domeniul management-ului, al afacerilor internationale si domeniul educational , disponibile in urma unui parteneriat AIESEC semnat cu tarile : China, Germania , India si Pakistan.
Atat prezentarea AIESEC cat si a programul Exchange vor fi facute intr-un mod interactiv , participantii putandu-se bucura la o cafea de o discutie cu o parte din cei care au beneficiat in trecut de o experienta internationala prin intermediul acestui program .

IOANA Georgiana
Vice President eXchange (Relatii Internationale)
Tel: +4 0741 101 062
E-mail: ioana.georgiana@aiesec.net

Despre AIESEC CRAIOVA

AIESEC este o platforma internationala de oportunitati recunoscuta de ONU ca fiind cea mai mare organizatie de studenti pe plan mondial si care are o istorie de 61 de ani in formarea viitorilor lideri si oferirea de stagii internationale de practica. AIESEC Romania a luat nastere in anul 1990 cu sprijinul unei delegatii AIESEC Austria.
In toti acesti ani, a demonstrat importanta dezvoltarii tinerilor si a diversitatii culturale, astazi existand in 13 dintre cele mai importante centre universitare ale tarii. AIESEC CRAIOVA a fost cel de-al doilea comitet local infiintat in 1991 si a avut un impact deosebit in mediul social si economic local de-a lungul evolutiei sale. In prezent, desfasoara 10 proiecte si conferinte locale anuale, care constituie adevarate provocari pentru cei 60 de membri, dar ofera si oportunitati de dobandire a cunostintelor in domeniul vanzarilor, comunicarii, managementului proiectelor, rersurselor umane sau cel financiar.

Participare: Intrare libera