AIESEC Oradea pregateste o noua generatie de lideri

Locul desfasurarii: Suncuius, Bihor

Organizator: AIESEC Oradea

Cine: AIESEC Oradea

Ce: “Proiectul Studenţie, mai mult decat facultate”

       In cadrul proiectului ”Studenţie, mai mult decât facultate”, AIESEC Oradea a început anul universitar cu evenimentul “AIESEC Academy” ce a avut ca scop livrarea unor sesiuni practice pe aria de Resurse Umane, IT şi Vânzari, sesiuni ce au fost livrate de catre specialişti din domeniu.  

       În perioada urmatoare proiectul “Studenţie, mai mult decât facultate” va urmări dezvoltarea studenţilor prin intermediul Conferinţei Regionale de Pregătire. Această conferinţă are ca scop reunirea organizaţiei AIESEC Oradea şi AIESEC Timisoara, pregătirea noii generaţii de membri proaspăt intraţi în organizaţie, cat şi pregătirea membrilor vechi ai organizaţiei pentru a deveni noi lideri ai organizaţiei.

       Conferinţa Regională de Pregătire va lua loc în Şuncuiuş şi se va desfăşura pe perioada a 4 zile începând cu data de 11.11.2010.

        „AIESEC Academy” şi Conferinţa Regională de pregătire fac parte din proiectul „Studenţie, mai mult decât facultate”, proiect finanţat de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor.

       AIESEC Oradea este una dintre cele mai active asociaţii studenţeşti din Universitatea  Oradea, având ca membri studenți și absolvenți de la toate facultăţile din Oradea.        Începând cu anul 1996, în cei 14 ani de existență, ne-am concentrat asupra activităţilor ce au în vedere dezvoltarea studenților, atat pe partea personală cât și pe partea profesională.

       AIESEC iși concentrează principalele resurse în dezvoltarea de viitori lideri, care au un impact pozitiv asupra societăţii.        În ultimii 2 ani AIESEC Oradea a găzduit peste 100 de membri, a trimis peste 20 de tineri din Oradea,     într-un stagiu de practică platită în străinătate, am adus peste 25 tineri ca sa lucreze in companii, şcoli şi ONG-uri din Oradea, am desfăşurat peste 20 proiecte şi am organizat 8 conferinţe, de la cele locale pana la conferinte naţionale si internationale.

 

Confirmare pana la data: 11 noiembrie 2010

Participare: Numai pe baza de invitatie

Sponsori eveniment:
  • Finantatori Finantatori
Parteneri eveniment:
  • AIESEC Oradea AIESEC Oradea