Conferinţă de Pregătire Interculturală

Ploiesti - 8 iulie 2010

Comunicat tip General in ONG

Timp de 3 zile, Ploieștiul devine centrul țării. Tinerii cu vârste intre 19-23 de ani din cele mai importante orașe centre-universitare, precum: Cluj, Craiova, București, Sibiu, etc, vor participa începând de Vineri 9 iulie 2010 pana Duminică 11 iulie 2010 la o serie de workshopuri și traininguri, ce au ca temă senzitivitatea culturală.

Conferinţă de Pregătire Interculturală

Cei 40 de tineri din România, participanți la conferință, doresc să plece într-un stagiu internațional de practică unde să-și dezvolte aptitudinile, să dobândească experiență internațională și să cunoască alte culturi.
Seminariile și trainingurile la care participă tinerii sunt livrate de traineri din străinătate, membrii AIESEC, temele abordate fiind: socul cultural, sensitivitatea culturală sau cum să reprezinte România în afară.
Exchange sau stagiul internațional de practică este unul din produsele cele mai importante ale AIESEC, anual fiind oferite 30 000 de astfel de oportunități. În contextul actual, Exchange-ul este cea mai bună soluție pentru tinerii care vor să obțină experiență profesională pe domenii precum: dezvoltare, economic, educație sau tehnic.
AIESEC Ploiești este parte din cea mai mare organizație de tineri din lume și a fost înființată în 2005, dezvoltând proiecte pe dezvoltare durabilă: antreprenoriat, educație, cultură și mediu.
AIESEC este recunoscuta de ONU ca fiind cea mai mare organizatie internationala de studenti, avand o experienta de peste 60 de ani în dezvoltarea tinerilor ca viitori lideri in societate. In Romania, AIESEC este prezenta din 1990, numarand in momentul de fata 13 locale in orase cheie.

Despre AIESEC Ploiesti

Pentru mai multe informatii: icps.aiesecploiesti.org
AIESEC Ploiesti
Departamentul de Comunicare Ploiesti
Responsabila Relatii Publice
Anca Draghici.

Casa de Cultura a Studentilor,
Bucharest Blvd., No. 39, room 36,
031043, Ploiesti, Romania.

Tel: +40 721 213 163
Fax: +40 31 405 44 52
Contact@aiesecploiesti.org