Try GREEN - Noi actionam verde. TU gandesti responsabil?

Ploiesti - 20 august 2009

Comunicat tip General in ONG

Try Green – un nou proiect pe mediu realizat de AIESEC Ploiesti. Cu mesajul „Noi actionam verde. TU gandesti responsabil?”, ne dorim sa ajutam la dezvoltarea unor strategii de responsabilitate sociala, care sa includa activitati „verzi”, „prietenoase mediului” in cadrul ONG-urilor si companiilor care au acceptat sa participe in proiect.

Try Green – este urmarea proiectului Green Life – daca primul s-a adresat in special elevilor si studentilor, Try Green se adreseaza ONG-urilor si companiilor, deci unor alte entitati importante din cadrul comunitatii ploiestene.

4 tineri straini din tari din Europa si Asia (Germania, Polonia, Turcia si Georgia) veniti prin intermediul programului nostru de stagii de practica, se vor implica in acest proiect si vor aduce un plus de calitate, ei avand deja experienta in domeniu si lucrand deja pe alte proiecte de mediu.

Activitatile din cadrul proiectului vor cuprinde: analiza interna a activitatilor ONG-urilor si companiilor participante, gasirea unor strategii adaptate fiecaruia, implementarea solutiilor, circuitul orasului, expozitie fotografica si expunerea si prezentarea ONG-urilor si companiilor si a masurilor „verzi” luate.

AIESEC este recunoscuta de ONU ca fiind cea mai mare organizatie internationala de studenti, avand o experienta de peste 60 de ani în dezvoltarea tinerilor ca viitori lideri in societate. In Romania, AIESEC este prezenta din 1990, numarand in momentul de fata 13 locale in orase cheie. AIESEC Ploiesti a ales sa elaboreze si sa desfasoare proiecte in domeniul dezvoltarii durabile (educatie, antreprenoriat, tehnologie si mediu), adresate studentilor si elevilor prahoveni.

http://trygreen.aiesecploiesti.org
http://aiesec.org/AI

Despre AIESEC Ploiesti

Pentru mai multe detalii intra pe http://exchange.aiesecploiesti.org
Gratiela DUMITRESCU

gratiela.dumitrescu@aiesec.net
webmaster@aiesecploiesti.org