AIESEC Sibiu lanseaza Campania de recrutare 2010

Sibiu - 4 octombrie 2010

Comunicat tip General in ONG

Recrutarea de noi membrii este proiectul cel mai important desfasurat de AIESEC de-a lungul unui an. Prin aceasta campanie, se ofera ocazia studentilor de a aplica pentru a deveni membri in organizatie.

AIESEC Sibiu lanseaza Campania de recrutare 2010

Experienta AIESEC consta intr-un parcurs de dezvoltare personala si profesionala si cuprinde urmatoarele:
•Pozitii de leadership (de conducere) in cadrul proiectelor sau departamentelor AIESEC Sibiu si AIESEC Romania.
•Stagii internationale in tari precum Polonia, Cehia, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Ucraina, Rusia.
•Participare la conferinte locale, regionale, nationale si internationale pe arii de pregatire functionale – Leadership, Marketing, Finante, Vanzari, Stagii Internationale, Management de Proiect.
„AIESEC m-a ajutat sa ma definesc ca si persoana, sa am incredere in cine
sunt si ce pot sa fac, sa visez si sa-mi urmez visele.
Si astazi inca ma intreb cum reuseste AIESEC an de an sa stranga atatia oameni extraordinari in acelasi loc. “
Zeno Popovici – Alumnus AIESEC Sibiu
“ Inca din 2006, de cand a inceput colaborarea noastra, am apreciat foarte mult initiativa, deschiderea si dorinta de auto-dezvoltare a partenerilor nostri din AIESEC.
Am gasit aici un mediu foarte propice in care studentii se pot descoperi pe ei insisi si pot sa isi dezvolte abilitati practice, utile pentru o viitoare cariera.
Si cum misiunile H&H Consulting si AIESEC Sibiu se suprapun in ceea ce priveste dezvoltarea oamenilor, ne dorim sa lucram impreuna in acest sens si in continuare.”
Cristina Bacilă - Consultant Senior H&H Consulting
Proiectul se va derula pe parcursul a 3 saptamani, intre 1-20 octombrie. Recrutarea de noi membrii implica o promovare intensa a localului in facultati prin intermediul standurilor din cadrul acestora, prezentari la clase si discutii directe cu studentii.

Vor fi 3 prezentari ale organizatiei in urmatoarele date, care vor incepe de la ora 20.00:
7 octombrie – Facultatea de Inginerie
13 octombrie – Facultatea de Stiinte Economice
19 octombrie – Facultatea de Jurnalistica
Programul campaniei de recrutare este urmatorul:
1-20 octombrie – promovare
21-24 octombrie – interviuri si selectie
25 octombrie – prima sedinta

Pentru mai multe detalii si informatii ne gasiti la numarul de telefon 0743 347 667 sau la adresa de mail recrutare@aiesec-sibiu.ro.
AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de tineri, prezenta in peste 107 tari si teritorii, cu peste 35.000 de membrii si 60 de ani de existenta. Sibiul are parte de aventura AIESEC inca din februrie 1999, fiind infiintat la initiativa unui grup de studenti de la Facultatea de Inginerie si de la Facultatea de Stiinte Economice. Scopul AIESEC este schimbarea, schimbare pe care o aduce prin dezvoltarea membrilor sai pentru a avea un impact pozitiv in societate.

Despre AIESEC Sibiu

Campania de Recrutare AIESEC Sibiu
Glod Alexandru-Gabriel

Vice-Presedinte Marketing