Prezentare AIESEC Sibiu

Locul desfasurarii: Facultatea de Jurnalistica, Str. Brutarilor nr. 3

Organizator: AIESEC Sibiu

Tu cum ai schimba lumea? Ai deveni un lider mai bun? Ai pleca intr-o tara straina pentru a putea aduce un impact pozitiv si pentru a te dezvolta? Ai incepe prin a pune in practica cunostintele de care dai dovada sau din contra prin acumularea de noi cunostinte pe care sa le pui ulterior in practica?

Daca ai raspuns DA la cel putin una din aceste intrebari, sau mai bine la toate 3, atunci un loc pentru tine este pastrat la Prezentarea AIESEC Sibiu de marti, 19 octombrie, ora 19:00 la sediul Facultatii de Jurnalistica, Str. Brutarilor nr. 3.

In cadrul acestui eveniment, vei afla mai multe despre organizatie, modul in care AIESEC lucreaza la nivel international, ce ofera AIESEC membrilor sai, si desigur modul in care poti intra in organizatie.

La acest evenimant vor lua parte membrii AIESEC Sibiu, actuali si alumni, parteneri ai Campaniei de Recrutare si studenti sibieni.

Pentru mai multe infomatii, accesati site-ul http://www.aiesec-sibiu.ro/ sau sunati la numarul de telefon 0742334458.

Glod Alexandru-Gabriel

Despre AIESEC SIBIU

AIESEC, cea mai mare organizaţie studenţească din lume, este platforma internaţională destinată tinerilor ce vor să îşi descopere şi să îşi dezvolte potenţialul pentru a avea un impact pozitiv în societate.

AIESEC oferă 6500 de poziţii de conducere, organizează 350 de conferinţe pe an pentru cei 28.000 membri ai săi şi derulează un program de stagii de practică în care sunt implicaţi peste 4400 de studenţi şi masteranzi ce au oportunitatea de a lucra şi trăi într-o altă ţară.


Participare: Intrare libera